Netflix Daily

Netflix Daily: Recast voor The Witcher gelukt, Resident Evil serie op komst

De recast van The Witcher is inmiddels voltooid. Thue Rasmussen keert niet terug, maar inmiddels is wel duidelijk wie de rol van Eskel wel vervuld. Daarnaast is er een Resident Evil serie in aantocht op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Recast The Witcher voltooid

De recast voor de rol van Eskel in The Witcher is inmiddels voltooid. Thue Rasmussen kon vanwege het verplaatsen van de opnames na de uitbraak van het coronavirus niet terugkeren voor het tweede seizoen van de reeks. In plaats daarvan kruipt Basil Eidenbenz in de huid van Eskel. Seizoen 2 wordt in 2021 op Netflix verwacht.

Nieuwe Resident Evil serie op komst

Netflix heeft een nieuwe animeserie aangekondigd genaamd Resident Evil: Infinite Darkness. De serie wordt in 2021 op Netflix verwacht en de eerste beelden zijn inmiddels verschenen. De serie vertelt het verhaal van de Resident Evil 2-protagonisten Claire Redfield en Leon Kennedy.

Sorjonen komt met film: The Mural Murders

Sorjonen krijgt een verrassend vervolg. De Finse crimeserie is drie seizoenen onderweg, die allemaal te zien zijn op Netflix. Er wordt nu gewerkt aan een film met de titel The Mural Murders. Netflix heeft de rechten inmiddels verworven.

Lees alles over Sorjonen

De Beste Films op Netflix in september 2020

Het einde van de maand september is in zicht. Nog een paar dagen te gaan tot oktober alweer van start gaat. In de maand september is er heel wat mooi nieuw aanbod verschenen, ook op het gebied van films. Wij gingen op zoek naar de beste films van de maand. Eerder schreven we al over de beste series en beste documentaires.

Lees alles over de beste films

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Jane the Virgin (5 seizoenen) Komedie 2014 7.8 2020-09-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?