Netflix Daily

Netflix Daily: Murder Mystery deel 2, eerste beelden Army of Thieves en spin-off On My Block

Murder Mystery krijgt een tweede deel op Netflix. Daarvoor keren Jennifer Aniston en Adam Sandler terug. Daarnaast zijn de eerste beelden verschenen van Army of Thieves en is er een spin-off besteld van On My Block.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Murder Mystery deel 2 in de maak

Goed nieuws voor de fans van Muder Mystery. Jennifer Aniston en Adam Sandler keren namelijk terug voor een tweede deel van Murder Mystery. Het eerste deel was in 2019 een groot succes en nu heeft Netflix er dan ook voor gekozen om de film een vervolg te geven. Het is nog onduidelijk wanneer we deel 2 op Netflix mogen verwachten.

Eerste beelden Army of Thieves verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van Army of Thieves. De film geldt als prequel op Army of the Dead. In Army of Thieves wordt bankbediende Dieter meegetrokken in het avontuur van zijn leven wanneer een mysterieuze vrouw hem rekruteert om deel uit te maken van een team van de meest gezochte criminelen van Interpol. Zo hopen ze onmogelijke kluizen te kunnen kraken in Europa.

Spin-off On My Block in aantocht

in aanloop naar de release van het slotseizoen van On My Block, is nu ook een spin-off op de serie besteld. De spin-off gaat door het leven onder de naam Freeridge. Waar de spin-off serie precies over gaat, is nog onduidelijk. Wel is al bekend dat het zal draaien om een nieuwe groep vrienden die leven in de fictieve buurt Freeridge. Zij raken in de problemen als een dodelijke vloek verschijnt. Over de spin-off wordt in de komende tijd ongetwijfeld meer bekend.

Oscuro Deseo seizoen 2: Eerste beelden beloven opnieuw veel passie

Het tweede seizoen van Oscuro Deseo, ook wel bekend als Dark Desire, is eindelijk in aantocht op Netflix. In augustus 2020 schreven we al dat Netflix officieel een tweede seizoen had besteld. Sindsdien is het lange tijd stil geweest rondom de serie. Tot aan Tudum, het wereldwijde fan event waarin Netflix heel wat aardig heeft besteed aan de Mexicaanse serie.

Lees alles over Oscuro Deseo

Undercover seizoen 3 begint in november op Netflix: Ferry en Bob werken samen!

Het derde seizoen van Undercover komt dit najaar naar Netflix. Vanaf november is er wekelijks weer een aflevering te zien van de hitserie. Ditmaal zal het seizoen uit acht afleveringen bestaan en wordt het voor Ferry en Bob wel heel bijzonder. De twee gaan namelijk samenwerken.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (4 seizoenen + S05E07) Drama 2021 7.5 2021-09-27
1917 Drama 2019 8.3 2021-09-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?