Netflix Daily

Netflix Daily: Élite seizoen 6 kent releasedatum; Enola Holmes 2 wordt historisch avontuur

Het zesde seizoen van Élite staat alweer voor de deur en het gaat er heet aan toe. De releasedatum is nu bekend. Iets eerder in november kunnen we ons opmaken voor Enola Holmes 2. Daarvan is nu alvast de trailer verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Élite seizoen 6 staat dit najaar voor de deur

Het zesde seizoen van Élite heeft een releasedatum te pakken. De inmiddels langstlopende Spaanstalige serie op Netflix wil nog altijd van geen stoppen weten en het gaat er per seizoen heter aan toe. Zoveel is wel duidelijk aan de hand van de korte teaser die is vrijgegeven. De nieuwe episodes kun je verwachten op 18 november. Tot dan moeten we het doen met deze beelden.

Enola Holmes moet rennen, vliegen en duiken voor haar leven in tweede film

Op 4 november is het zover. De tweede film van Enola Holmes verschijnt. Het jongere zusje van Sherlock Holmes is haar eigen detectivebureau begonnen. Het duurt niet lang voor ze daardoor moet rennen, vliegen en duiken voor haar leven. Het wordt een mysterie van historische omvang, waar zowel Enola als Sherlock Holmes voor nodig zijn om het op te lossen. De trailer is nu alvast verschenen.

The Crown seizoen 5 heeft releasedatum en eerste beelden

Het vijfde seizoen van The Crown verschijnt zoals al ruim geleden aangekondigd in november op Netflix. Nu is er ook een exacte datum aan gekoppeld en de eerste beelden gedeeld.

Lees alles over The Crown

Lupin: Eerste beelden deel 3, Geesten uit verleden jagen op Assane Diop

Lupin komt er weer aan voor een nieuw seizoen. Het derde deel zoals Netflix de reeks noemt zal verder gaan waar het tweede deel is gebleven. Assane Diop heeft wraak genomen voor zijn vader en gestreden om het leven van zijn vrouw en zoon. Nu wacht hem een nieuwe klus.

Lees alles over Lupin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Nick Kroll: Little Big Boy Stand-up 2022 2022-09-27
The Dead Don’t Die Komedie 2019 5.4 2022-09-27
Minions & More 1 Familie 2022 2022-09-27
Fireproof Romance 2008 6.4 2022-09-27
Nine Days Drama 2020 6.8 2022-09-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?