Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Dracula, nieuwe foto’s The Witcher

Netflix heeft de eerste officiële teaser van de Dracula-serie gelanceerd. Daarnaast zijn er ook nog eens vijf nieuwe foto’s gelanceerd van de Netflix Original serie The Witcher.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe Dracula-serie heeft teaser gekregen

Er komt een nieuwe Dracula-serie naar Netflix. In samenwerking met BBC One wordt er door makers Mark Gatiss en Steven Moffat hard gewerkt aan een nieuwe reeks. Claes Bang, bekend van The Bridge, speelt de hoofdrol. De officiële teaser bekijk je hieronder.

Vijf nieuwe foto’s van The Witcher uitgebracht

Fans van The Witcher kijken uit naar het nieuwe seizoen van The Witcher. We lijken de serie in november op Netflix te mogen verwachten en in aanloop naar die release zijn nu nieuwe foto’s gelanceerd. Zowel Henry Cavill als Anya Chalotra plaatsten de foto’s online.

Nieuwe functie op Netflix: Afspeelsnelheid zelf bepalen

Netflix heeft een nieuwe functie uitgerold. Op Android-toestellen is het vanaf nu mogelijk om zelf je afspeelsnelheid te bepalen. Zo kun je films, series en documentaires in minder tijd kijken. De optie is voor nu alleen beschikbaar op Android-apparaten.

Lees alles over de nieuwe functie

Opnameperiode en aantal afleveringen Stranger Things 4 bekend

Stranger Things seizoen 4 is inmiddels officieel besteld en we hebben heel wat nieuwe informatie over de reeks te horen gekregen. Het vierde seizoen wordt namelijk tussen januari en augustus 2020 opgenomen. De opnames duren daarmee een half jaar en ook het aantal afleveringen is al bekend.

Lees alles over Stranger Things

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?