Netflix Daily

Netflix Daily: De Slag om de Schelde eerder in bioscoop, rechten Born to be Murdered aangekocht

De Slag om de Schelde Netflix

De nieuwe Belgische-Nederlandse productie De Slag om de Schelde blijkt nog dit jaar getoond te worden in de bioscoop. Zo moet de nieuwe James Bond-film No Time To Die ontweken worden. Ook heeft Netflix de rechten aangekocht van Born to be Murdered.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

De Slag om de Schelde eerder naar de bioscoop

De Slag om de Schelde is nog later dit jaar in de bioscoop te bekijken. Netflix wilde de film oorspronkelijk in november van dit jaar lanceren in de bioscoop, maar dat werd uiteindelijk verplaatst naar het voorjaar van 2021. Nu blijkt dat ook de nieuwe James Bond-film No Time To Die dan verschijnt, is besloten toch te kiezen voor eind 2020. Vanaf 17 december is een van de duurste Nederlandse producties ooit in de bioscopen te bekijken. In de film zijn onder meer rollen weggelegd voor Tom Felton uit Harry Potter en de Nederlandse acteur Gijs Blom.

Netflix koopt rechten van Born to be Murdered

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van de nieuwe thrillerfilm Born to be Murdered. In de film is de hoofdrol weggelegd voor niemand minder dan Tenet-acteur John David Washington. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend, maar gedacht wordt een ergens in 2021. De film speelt zich af in Griekenland en vertelt het verhaal van een koppel dat op vakantie gaat. Ze vallen ten prooi aan een gewelddadige samenzwering met tragische gevolgen.

Verwijderalarm: 27 films en series gaan niet mee naar november

Het einde van oktober staat voor de deur en dus ook een vrij fors Netflix Verwijderalarm. Want zoals altijd verlopen er weer flink wat rechten aan het einde van de maand. Hierdoor zullen er onder meer een aantal geliefde series het Netflix-toneel gaan verlaten.

Lees alles over het Verwijderalarm

The Midnight Sky met George Clooney vlak voor Kerstmis op Netflix

The Midnight Sky wordt dit jaar de grote film die Netflix vlak voor Kerstmis lanceert. De afgelopen jaren ging deze eer naar Bright, Bird Box en The Two Popes. Ditmaal heeft George Clooney alle touwtjes in handen, want hij speelt de hoofdrol en had ook de regie van de boekverfilming in handen.

Lees alles over The Midnight Sky

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chico Bon Bon (4 seizoenen) Kinderen 2020 7.4
Sarah Cooper: Everything’s Fine Komedie 2020
Blood of Zeus (1 seizoen) Anime 2020
Vilas: Serás lo que debas ser o no serás nada Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?