Netflix Daily

Netflix Daily: Miniserie True Story met Kevin Hart, horrorserie van maker Train to Busan

Netflix heeft een nieuwe miniserie aangekondigd genaamd True Story. De hoofdrollen daarin zijn voor Kevin Hart en Wesley Snipes en is afkomstig van de maker van Narcos. Tegelijkertijd wordt Hellbound de nieuwe horrorserie van maker Train to Busan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Miniserie True Story met Kevin Hart en Wesley Snipes

Netflix heeft een nieuwe miniserie aangekondigd met True Story. Het misdaaddrama is afkomstig van de maker van Narcos en kent hoofdrollen voor Kevin Hart en Wesley Snipes. De twee spelen broers. De beroemde komiek (Hart) geeft tijdens zijn toer een optreden in Philadelphia. Daar ziet hij zijn oudere broer weer eens. Een gebeurtenis uit hun gezamenlijke verleden zorgt echter ervoor dat alles wat hij heeft opgebouwd in gevaar komt.

Hellbound wordt nieuwe horrorserie van maker Train to Busan

De maker van Train to Busan is aan de slag gegaan met een nieuwe horrorserie voor Netflix. Vanaf 19 november kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Hellbound, een Zuid-Koreaanse thrillerserie waarin een hel op aarde getoond wordt. Zo volgen de Zuid-Koreaanse series zich in rap tempo op op Netflix. Recent verschenen als Squid Game en My Name.

Speciale première Outlander seizoen 6 en grote problemen bij opnames

Het wachten op het zesde seizoen van Outlander is in volle gang. Sam Heughan, in de serie verantwoordelijk voor de rol van Jamie Fraser, is druk bezig met de promotie van het zesde seizoen. Tijdens een van die momenten gaf Heughan toe dat niet alle opnames voor seizoen 6 in volgorde zijn opgenomen, zo valt te lezen bij Showbiz CheatSheet.

Lees alles over Outlander

Tiger King seizoen 2: Wilder, dieper en dodelijker

Een tweede seizoen van Tiger King komt er nu echt aan. Al het gehele kalenderjaar zijn hier geruchten over en nu is er van Netflix de officiële bevestiging. Het enige waar nog wel op moeten wachten is een releasedatum én welke personen opnieuw te zien zullen zijn. Aan het begin van de pandemie was Tiger King een wereldwijde hit.

Lees alles over Tiger King

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sintonia (2 seizoenen) Drama 2021 6.7 2021-10-27
Hypnotic Thriller 2021 2021-10-27
Nobody Sleeps in the Woods Tonight Part II Horror 2021 2021-10-27
Only Mine Thriller 2019 4.7 2021-10-27
Haroun Stand-up 2021 2021-10-27
Terminus Sci-Fi 2015 5.4 2021-10-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?