Netflix Daily

Netflix Daily: Maldivas gecanceld en eerste beelden Christian Bale in The Pale Blue Eyes

Christian Bale zal in januari te zien zijn in een nieuwe film: The Pale Blue Eyes. De eerste beelden zijn nu verschenen. Daarnaast is er een serie gecanceld: Maldivas.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Maldivas na één seizoen gecanceld

Maldivas werd dit jaar als één van de grootste shows uit Zuid-Amerika neergezet. Op 15 juni verscheen het eerste seizoen van de Braziliaanse komische dramareeks, maar daar zal het bij blijven. Lokale media maken namelijk melding dat de serie niet terug zal keren voor een tweede seizoen. De cast is geïnformeerd dat ze geen verdere data vrij hoeven te houden voor opnames. In Brazilië zelf werd de serie goed bekeken met veertien dagen in de top-10, maar in andere landen kon Maldivas niet doorbreken.

➡ Gecancelde series op Netflix

Christian Bale in The Pale Blue Eye

In januari zal The Pale Blue Eye te zien zijn op Netflix, de releasedatum staat namelijk al vast op 6 januari. Het gaat om een historische misdaaddrama met Christian Bale in de hoofdrol. Hij is als detective in 1830 in New York aan het jagen op een moordenaar. De eerste beelden zijn nu gedeeld met een teaser.

Dit is de cast voor La Casa de Papel spin-off Berlin

Nog voordat de hitserie La Casa de Papel ten einde kwam, werd al bekend dat we ons op mogen maken voor een eerste spin-off. Daarin draait het allemaal om Berlin alias Andrés de Fonollosa. Alhoewel Netflix lang geheimzinnig is geweest over de nieuwe serie, is nu eindelijk het één en ander bekend geworden over Berlin. Zo heeft de streamingdienst de cast bekendgemaakt.

Lees alles over Berlin

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix van oktober

Oktober zit erop en het is dan ook tijd om je favorieten te kiezen. Want ook in oktober zijn er weer heel veel nieuwe films, series en documentaires verschenen. Wat vind jij de beste nieuwe titels van oktober 2022? Stemmen kan tot en met dinsdag 1 november.

Lees alles over de beste van oktober

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Family Reunion (5 seizoenen) Komedie 2022 6.5 2022-10-27
Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities Horror 2022 2022-10-27
Dubai Bling (1 seizoen) Reality 2022 2022-10-27
Cici Drama 2022 2022-10-27
Earthstorm (1 seizoen) Docu 2022 2022-10-27
Daniel Spellbound (1 seizoen) Kinderen 2022 2022-10-27
Romantic Killer (1 seizoen) Anime 2022 2022-10-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?