Netflix Daily

Netflix Daily: Foy terug voor The Crown seizoen 4, foto’s De Slag om de Schelde

Claire Foy keert terug voor het vierde seizoen van The Crown. Daarnaast zijn er foto’s verschenen van de nieuwe Nederlands-Vlaamse Netflix-film De Slag om de Schelde.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Foy terug voor The Crown seizoen 4

We hebben nog niet definitief afscheid hoeven nemen van Claire Foy in The Crown. De actrice keert voor een flashback in het vierde seizoen van de reeks namelijk terug als Queen Elizabeth. Sinds het derde seizoen is de rol van Elizabeth weggelegd voor Olivia Colman. Op de set van de serie is Foy al gespot in The Daily Mail.

Foto’s De Slag om de Schelde verschenen

De opnames van de Nederlands-Vlaamse film De Slag om de Schelde zijn inmiddels in volle gang. Zo wordt voor de film onder meer gefilmd op het voormalig vliegveld van Sint-Truiden. Het is Het Laatste Nieuws dat nieuwe foto’s naar buiten heeft gebracht. Alle foto’s zijn op de website van de krant te vinden.

Theorieën over grote cliffhanger rondom Jughead in Riverdale

Het vierde seizoen van Riverdale is inmiddels in volle gang. Een nieuw mysterie dat ons bezighoudt, is de situatie van Jughead. Jughead is in het vierde seizoen van school gewisseld en we hebben gezien dat dat niet altijd vlekkeloos verliep. Inmiddels zijn de zorgen om Jughead groot, maar wat is er precies met hem gebeurd?

Lees alles over Riverdale

The Irishman Soundtrack: Alle muziek op een rij

The Irishman is gelanceerd op Netflix en in de film van drieënhalf uur wordt veel iconische muziek gebruikt. Alle gebruikte nummers hebben we op een rij gezet. Zo kun je ze onder meer afluisteren in een Spotify playlist.

Lees alles over The Irishman

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (5 seizoenen + S06E07) Actie 2019 8.1
The Irishman Crime 2019 8.6
Broken (1 seizoen) Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?