Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix-producer overleden door vergiftiging, Aggretsuko vernieuwd

Aggretsuko Netfix Kerstspecial (1)

Lin Qi, nauw betrokken bij de productie van The Three-Body Problem, is op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Hij is mogelijk vergiftigd door een collega. Ondertussen is Aggretsuko vernieuwd voor een vierde seizoen op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix-producer overleden door vergiftiging

Opmerkelijk nieuws vanuit China. Lin Qi, de oprichter en topman van the Chinese videogame-bedrijf Yoozoo, blijkt om het leven te zijn gekomen. Hij is mogelijk overleden door een vergiftiging. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Lin Qi was de afgelopen periode nauw betrokken bij de productie van de Netflix-titel The Three-Body Problem. Daar zou hij in een vete terecht zijn gekomen met een collega. Die collega is inmiddels opgepakt.

Aggretsuko vernieuwd voor vierde seizoen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Aggretsuko. De serie keert in de toekomst terug voor een vierde seizoen. Dat werd door Netflix bekendgemaakt door middel van een kerstachtige post. Een releasedatum voor het vierde seizoen is nog niet bekendgemaakt. Wel krijgen we daarin te maken met romantiek, rock en uiteraard rage.

Deze films en series komen in januari op Netflix

Het nieuwe jaar staat voor de deur en Netflix heeft al heel veel nieuwe films en series aangekondigd voor de eerste maand van 2021. In januari wacht ons een stortvloed aan nieuwe content en wat er zoal bekend is van de eerste helft van januari hebben we voor je op een rij gezet.

Lees alles over de nieuwe titels in januari

Extra Verwijderalarm: 64 films sneuvelen dinsdag bij Netflix

Het Netflix Verwijderalarm van de laatste dagen van 2020 wordt met de dag heftiger. Was het al bekend dat er veel grote series zullen sneuvelen, nu is het ook raak op filmvlak. Aangezien er dinsdag 29 december, normaal gesproken de dag dat we een Verwijderalarm brengen, al liefst 64 films worden verwijderd, komen we met een Extra Verwijderalarm.

Lees alles over het Extra Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

London Fields Thriller 2018 4.2 2020-12-27
Sakho & Mangane (1 seizoen) Actie 2020 2020-12-27

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?