Netflix Daily

Netflix Daily: Jeff Lowe (Tiger King) mag geen dieren meer, bedenker He-Man overleden

Jeff Lowe, bekend uit Tiger King, mag geen dieren meer hebben. De eigenaar van de Oklahoma private zoo, die ooit in het beheer was van Joe Exotic, heeft die eis recent te horen gekregen. T. Mark Taylor, bekend als de bedenker van He-Man en Masters of the Universe, is overleden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jeff Lowe (Tiger King) mag geen dieren meer

Jeff Lowe, de eigenaar van de Oklahoma private zoo die ooit in het bezit was van Joe Exotic, heeft te horen gekregen dat hij nooit meer dieren mag houden in de dierentuin. Dat werd duidelijk toen hij voor moest komen bij de rechter. Lowe zou meerdere wetten hebben overtreden, waardoor de rechter tot de conclusie is gekomen dat het hem permanent verboden is om dieren tentoon te stellen aan het publiek.

T. Mark Taylor, bedenker He-Man, overleden

Verschrikkelijk nieuws. T. Mark Taylor, bekend als de bedenker van He-Man en Mastersof the Universe, overleed in het bijzijn van zijn vrouw door hartfalen. T. Mark Taylor stond in zijn jongere jaren aan de wieg van He-MAn en Masters of the Universe. Zo ontwierp hij zelfs de populaire Masters of the Universe-poppetjes. T. Mark Taylor werd tachtig jaar oud.

Vlaamse Undercovers-kijkers klagen steen en been: “Horendol van”

De afleveringen van Undercover seizoen 3 worden met de week spannender, toch was de zesde aflevering een flinke opgave voor veel kijkers. Dit kwam omdat er op Eén een foute uitzending werd ingestart. In Nederland is Undercover wekelijks te zien op Netflix, maar in België wordt de serie eerst uitgezonden op Eén. Waar in ons land de aflevering goed te zien was, waren er in de Vlaamse versie een aantal fouten geslopen. Vooral door een voice-over.

Lees alles over Undercover

Netflix Top 50 van 2021: Nummers 50 tot en met 41

De Netflix Top 50 van 2021 is van start. De Kerstman heeft het land verlaten en het aftellen is begonnen: 2022 staat voor de deur. Tussen alle oliebollen door is het natuurlijk óók tijd om terug te blikken op het kalenderjaar 2021, en daarbij mag Netflix niet ontbreken. De streamingdienst heeft ons zó veel moois gebracht. Het was een hels karwei om een Top 50 samen te stellen, maar het is ons weer gelukt. Vandaag is het tijd voor de nummers 50 tot en met 41.

Lees alles over de Netflix Top 50

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?