Netflix Daily

Netflix Daily: The Flash meest populaire superheld; Titans seizoen 2

Uitzendschema The Flash seizoen 5 Netflix

Superhelden aan het roer in de Netflix Daily. Zo blijkt The Flash de meest populaire superheld te zijn en keert Titans terug voor een tweede seizoen op Netflix. De makers van een andere superheldenserie – The Punisher – gaat samen met de makers van The Crown een nieuwe serie maken.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Flash meest populaire superheld

De laatste jaren worden we overladen met superhelden, reden genoeg voor Screen Rant om een top-20 samen te stellen van meest populaire superhelden gebaseerd letterlijk op populariteit. Daarvoor is de hulp ingeschakeld van Parrot Analytics, een datalinkbedrijf dat de vraag naar tv-content kan meten. De absolute winnaar is The Flash, op de voet gevolgd door nog meer DC-titels: Titans, Supergirl én Arrow. Op vijf staat Agents of S.H.I.E.L.D, de enige titel uit de top-5 die niet te zien is op Netflix.

Titans keert terug voor seizoen 2

Het verhaal van Titans is nog niet klaar. De serie wordt officieel voorzien van een tweede seizoen en dat tweede seizoen kunnen we in de toekomst ook bij Netflix verwachten. In de Verenigde Staten is de serie te bekijken bij de eigen streamingdienst van DC: DC Universe. Buiten Amerika zijn de rechten in handen van Netflix.

De beste titels van januari op Netflix

Netflix heeft in januari zeker niet stil gezeten. De streamingdienst heeft flink wat nieuwe films, series en documentaires toegevoegd aan zijn aanbod. Wij gingen op zoek naar de 3 beste films, series en documentaires uit januari. Met onder meer FYRE, The Space Between Us en Black Earth Rising.

Makers The Crown en The Punisher maken Behind Her Eyes

Left Bank Pictures, het bedrijf dat The Crown produceert, gaat aan de slag met een verfilming van Behind Her Eyes. Samen met The Punisher-showrunner Steve Lightfoot wordt de psychologische thriller van Sarah Pinborough verfilmd.

Lees alles over Behind Her Eyes

Trailer The Boy Who Harnessed The Wind

Netflix heeft een eerste trailer naar buiten gebracht van The Boy Who Harnessed The Wind. De film verschijnt op 1 maart op Netflix en vertelt het verhaal van een nieuwsgierige jongen die een manier vindt op zijn volk te redden van de honger.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Black Lightning (1 seizoen + S02E10) Actie 2018 7.1
Navy Seals vs. Zombies Actie 2015 3.3
Moonwalkers Actie 2015 6.1
Pay the Ghost Horror 2015 5.2
Pride and Prejudice and Zombies Drama 2016 5.8
Playing It Cool Komedie 2014 6.0
Return to Sender Misdaad 2015 5.1
The Sea of Trees Drama 2015 6.0
The Rezort Horror 2016 5.3
Robinson Crusoe Familie 2016 5.3

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday