Netflix Daily

Netflix Daily: Musicalaflevering Riverdale kent thema, trailer Ghost in the Shell

Het thema van de musicalaflevering van het vierde seizoen van Riverdale is bekend en we kennen de releasedatum. Daarnaast is de trailer van Ghost in the Shell verschenen. Die serie wordt in april op Netflix verwacht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Thema nieuwe musicalaflevering Riverdale bekend

Het thema voor de nieuwe musicalaflevering van Riverdale is bekend. De aflevering draait dit jaar om Hedwig and the Angry Inch, de favoriete musical van Cole Sprouse. De aflevering wordt op 8 april uitgezonden bij The CW en volgt een dag later in het aanbod van Netflix. “Musical afleveringen zijn een traditie gewonnen bij Riverdale, maar dit jaar wilden we wat anders proberen. De vraag was kunnen we Hedwig doen en het toch combineren met de verhalen die wij vertellen?”, legde Roberto Aguirre-Sacasa uit. Daarnaast blijkt Stephen Trask, verantwoordelijk voor de musical, ook nog eens groot fan van Riverdale.

Trailer Ghost in the Shell verschenen

Netflix heeft de trailer gelanceerd van Ghost in the Shell. De serie werd al in 2018 aangekondigd en nu lijkt de komst ervan steeds dichter bij te komen. Om het verhaal in beeld te brengen, is gekozen voor 3D-animatie. De serie wordt in april op Netflix verwacht en is nu al veelbesproken. Zo zou de Netflix-uitvoering afwijken van de originele anime.

Netflix in de race om James Bond-studio over te nemen

Met No Time To Die komt dit jaar de vijfentwintigste film van James Bond uit. Ondanks de megasuccessen van 007 heeft Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM) het niet makkelijk. De studio zou zelfs op het punt te staan te worden overgekocht en Netflix is één van de gegadigden.

Lees alles over MGM

Verwijderalarm: 21 titels gaan niet mee naar februari

De lijst voor de laatste dagen van januari is bekend, waardoor het Netflix Verwijderalarm deze week behoorlijk gevuld is. Toch komt de zwaarste klap half februari met het verdwijnen van een zeer geliefde serie. Tegelijkertijd is er ook goed nieuws, want weer is er een serie alsnog verlengd.

Lees alles over het verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E11) Actie 2019 6.4
Bon Dieu2! Komedie 2019 6.1
100% Coco New York Familie 2019 6.4
Child’s Play Horror 2019 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?