Netflix Daily

Netflix Daily: Finale Shadowhunters langer en To All The Boys I’ve Loved Before castnieuws

De fans van Shadowhunters worden niet zomaar met lege handen achtergelaten. De extra gemaakte episodes om het verhaal af te ronden blijken namelijk nog veel langer te zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Finale Shadowhunters langer dan gedacht

De finale van Shadowhunters duurt langer dan van tevoren verwacht werd. Na het vierde seizoen is het klaar voor de serie gebaseerd op de boekenreeks The Mortal Instruments. Fans krijgen echter wel nog een langere seizoensfinale cadeau. De laatste aflevering duurt liefst 2,5 uur.

Nieuw castlid To All The Boys I’ve Loved Before bekend

De opnames voor het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before zijn van start gegaan en langzaam wordt meer bekend over de sequel. Zo weten we nu dat Jordan Fischer een rol te pakken heeft in de film. Hij kruipt in de huid van John Ambrose McClaren zo werd via onderstaande video duidelijk.

Trailer The 100 seizoen 6 verschenen

Showrunner Jason Rothenberg gaf al langere tijd aan dat we deze week de trailer van The 100 seizoen 6 mochten verwachten. Nu is de trailer dan ook daadwerkelijk verschenen en krijgen we de nieuwe wereld alvast te zien.

Lees alles over The 100 seizoen 6

Ricky Gervais werkt aan After Life seizoen 2

Ricky Gervais is gestart met het schrijven van een tweede seizoen van After Life. Het eerste seizoen van de serie is goed ontvangen en dus kon een tweede seizoen niet uitblijven. Ook Gervais is onder de indruk van alle lovende woorden die hij heeft ontvangen.

Lees alles over After Life seizoen 2

Netflix bestelt razendsnel The Order seizoen 2

Netflix heeft razendsnel een tweede seizoen besteld van The Order. Het eerste seizoen van de Netflix Original is aan het begin van maart toegevoegd aan het aanbod. Nu is duidelijk geworden dat er ook nog een vervolg voor The Order aankomt.

Lees alles over The Order seizoen 2

Trailer interactieve survivalserie

Netflix krijgt een nieuwe interactieve titel op zijn streamingdienst. Het gaat om een survivalprogramma met Bear Grylls. Een eerste trailer van het survivalprogrmama is inmiddels op YouTube verschenen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E17) Drama 2019 7.4
Ainori Love Wagon: Asian Journey (2 seizoenen) Reality 2019 6.8

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?