Netflix Daily

Netflix Daily: Hoofdrol The Witcher: Blood Origin vergeven, scheiding voor Joe Exotic

De hoofdrol voor The Witcher: Blood Origin is al vergeven. De Ierse acteur Laurence O’Fuarain kruipt voor de prequel van The Witcher in de huid van Fjall. Ondertussen is duidelijk dat het huwelijk van Joe Exotic en zijn man Dillon geen stand houdt nu Joe in de bak zit. De scheiding is inmiddels aangevraagd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Hoofdrol The Witcher: Blood Origin vergeven

De hoofdrol voor The Witcher: Blood Origin is inmiddels vergeven. De hoofdrol voor de nieuwe fantasyserie gaat naar de Ierse acteur Laurence O’Fuarain. Hij had eerder al kleine rolletjes in Vikings en Game of Thrones. In de prequel op The Witcher vertolkt hij de rol van Fjall. Daar wordt hij geboren in een clan van strijders die een koning moeten beschermen. Ondertussen draagt hij een diep litteken met zich mee.

Tiger King-Joe Exotic gaat scheiden

Joe Maldonade-Passage, ook wel bekend als Joe Exotic, gaat scheiden van zijn man Dillon. Sinds de lancering van Tiger King is er een hoop veranderd voor Joe Exotic en zijn man Dillon. Nu, nadat Joe al 2,5 jaar in de gevangenis zit, heeft Dillon besloten de scheiding aan te vragen. “In november 2017 ontmoette ik Joe, die er voor mij was tijdens een moeilijke tijd in mijn leven. Na slechts negen korte maanden werd hij gearresteerd en de afgelopen 2,5 jaar zijn we van elkaar gescheiden geweest”, vertelde Dillon via Instagram. Ondanks dat de twee straks niet meer getrouwd zijn, zal Dillon zijn man niet laten vallen. “Ik heb altijd aan zijn zijde gestaan en zal altijd van hem blijven houden en hem steunen.”

Tweede seizoen Bodyguard komt steeds dichterbij

Bodyguard verscheen in het najaar van 2018 voor het eerst in Groot-Brittannië en werd later ook beschikbaar in de rest van de wereld. Het eerste seizoen werd een groot succes en behaalde op IMDb een knappe 8,1. Sindsdien is er meerdere keren gesproken over een vervolg, maar de kogel is nog niet door de kerk. Toch heeft uitvoerend producent Simon Heath goede hoop voor de toekomst van Bodyguard.

Lees alles over Bodyguard

Extra Verwijderalarm: 81 films en series gaan niet mee naar april

Het einde van maart komt in rap tempo op ons af en dus ook flink wat titels die van Netflix gaan verdwijnen. Reden genoeg om een Extra Verwijderalarm te maken, want er gaan meer dan tachtig films en series vertrekken.

Lees alles over het extra verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

3096 Days Drama 2013 6.4 2021-03-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?