Netflix Daily

Netflix Daily: Cast One Piece bekend, Netflix werkt aan verfilming The Seven Husbands of Evelyn Hugo

De cast van One Piece is volledig bekend. Met de invulling van de rol van Shanks is de volledig cast inmiddels bekend. Ondertussen is er meer goed nieuws. Zo blijkt Netflix met een verfilming te komen over New York Times-bestseller The Seven Husbands of Evelyn Hugo.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast One Piece uitgebreid

De cast van One Piece is inmiddels volledig bekend. Peter Gadiot gaat de rol van Shanks vertolken en is daarmee de laatste acteur die is aangekondigd voor de live action serie. Andere castleden zijn Iñaki Godoy als Monkey D Luffy, Mackenyu als Rorona Zoro, Emily Rudd als Nami, Jacob Romero Gibson als Usopp, Taz Skylar als Sanji, Morgan Davies als Koby, Ilia Isorelýs Paulino als Alvida, Aidan Scott als Helmeppo, Jeff Ward als Buggy, McKinley Belcher III als Arlong en Vincent Regan als Garp.

Netflix komt met verfilming over New York Times-bestseller The Seven Husbands of Evelyn Hugo

Netflix is aan de slag gegaan met een verfilming van een New York Times-bestseller. The Seven Husbands of Evelyn Hugo moet een film worden op Netflix. De film moet gebaseerd worden op het gelijknamige boek dat liefst 54 weken lang op de eerste plek stond in de bestsellerlijst van New York Times. Het is Liz Tigelaar, de maker van Little Fires Everywhere, die de film gaat maken.

Virgin River-Jack verklapt: Dit kunnen we verwachten van seizoen 4

Martin Henderson, voor fans van Virgin River beter bekend als Jack, heeft het één en ander verteld over het vierde seizoen van de serie. Fans kijken al langere tijd reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen. Om ze alvast een tipje van de sluier te geven, sprak Henderson veelbelovende woorden uit over Virgin River seizoen 4.

Lees alles over Virgin River

‘Opnames Chesapeake Shores seizoen 6 gestart zonder officiële verlenging’

De officiële berichtgeving van Hallmark over Chesapeake Shores seizoen 6 laat nog altijd op zich wachten, toch heeft het er alle schijn van dat er een nieuw seizoen zal komen. De komende dagen worden er namelijk opnames gedraaid!

Lees alles over Chesapeake Shores

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Thermae Romae Novae (1 seizoen) Anime 2022 2022-03-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?