Netflix Daily

Netflix Daily: Tom Hardy duikt eindelijk in Taboo 2 en Headey pakt hoofdrol in The Abandons

Het heeft heel wat jaren geduurd, maar er wordt nu eindelijk werk gemaakt van het tweede seizoen van Taboo. The Abandons krijgt daarnaast ook vorm, met nu het vastleggen van Lena Headey.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Taboo seizoen 2 met Tom Hardy eindelijk in aantocht

Het is inmiddels zes jaar geleden dat Taboo verscheen. Het historische verhaal van Steven Knight (Peaky Blinders) met Tom Hardy in de hoofdrol werd zeer goed ontvangen én ook verlengd voor een tweede seizoen. Maar nu is het eindelijk zover. De productie is in volle gang en we kunnen in het aankomende jaar hopelijk eindelijk het vervolg verwachten.

Lena Heady vastgelegd voor The Abandons

Lena Heady is vastgelegd voor The Abandons. De actrice van Game of Thrones gaat daarmee de wereld van de cowboys in. Kurt Sutter heeft namelijk het script gemaakt van The Abandons, nadat hij eerder verantwoordelijk was voor de monsterhit Sons of Anarchy. In de tiendelige reeks gaan we terug naar het oude westen in de jaren 1850. “”Een groep families maakt de dienst uit, maar er staan nieuwe machten op. Eén van corrupte rijkdom probeert hen te verdrijven.”

Releasedatum en trailer Bridgerton spin-off Queen Charlotte verschenen

De releasedatum van Queen Charlotte is eindelijk bekend. De spin-off van Bridgerton werd in mei 2021 aangekondigd, maar een releasedatum liet lang op zich wachten. Inmiddels is duidelijk dat de langverwachte serie Queen Charlotte: A Bridgerton Story vanaf 4 mei 2023 te bekijken is op Netflix. Op die dag staan meteen de eerste zes afleveringen van de serie online.

Lees alles over Queen Charlotte

You vernieuwd voor vijfde en tevens laatste seizoen

Goed nieuws voor de fans van You. Nadat Netflix eerder deze maand de laatste afleveringen van seizoen 4 van de serie online plaatste, is nu bekend geworden dat de serie nog één keer terugkeert voor nieuwe afleveringen. Het vijfde seizoen van de reeks wordt echter ook meteen het slotseizoen. Daarmee is het einde van You inmiddels in zicht.

Lees alles over You

Het nieuwe aanbod van het gisteren:

Luizenmoeder: De Film Familie 2021 6.2 2023-03-28
Mae Martin: SAP Stand-up 2023 2023-03-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?