Netflix Daily

Netflix Daily: Escape Room La Casa de Papel, verrassende uitspraken The 100

La Casa de Papel heeft een eigen escape room in Utrecht. Daarnaast heeft Jason Rothenberg verrassende uitspraken gedaan over het zesde seizoen van The 100.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Utrecht heeft La Casa de Papel escape room

Heb je je altijd al in de Netflix-serie La Casa de Papel willen bevindne? Dat kan sinds kort. De Virtual Reality Escape Room Time in Utrecht heeft een virtual reality escape room gemaakt voor de populaire Netflix-serie. Uiteindelijk is het doel om de kluis te kraken en uit handen te blijven van de politie, net als in La Casa de Papel.

Rothenberg over The 100 seizoen 6

Jason Rothenberg, de showrunner van The 100, heeft uitspraken gedaan over The 100 seizoen 6. Volgens hem hebben de kijkers nog geen idee wat ze te wachten staat wat betreft het nieuwe seizoen. “Het grote mysterie van dit seizoen, het échte verhaal, werd (in de interviews en het promomateriaal) nog niet aangeraakt”, liet hij al geheimzinnig weten. Ook in de trailers kwam het verhaal nog niet voorbij. “Niemand heeft een f*cking idee waar dit seizoen naartoe zal gaan.”

Lees alles over The 100 sezioen 6

Santa Clarita Diet geannuleerd

Het is klaar voor Santa Clarita Diet. Netflix heeft laten weten geen nieuw seizoen te bestellen van de reeks. We moeten het dan ook doen met de drie seizoenen die tot op heden zijn verschenen op Netflix.

Lees alles over Santa Clarita Diet

Murder Mystery heeft releasedatum te pakken

Murder Mystery heeft een releasedatum gekregen op Netflix. De film met hoofdrollen voor Jennifer Aniston en Adam Sandler wordt op 14 juni toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Tegelijkertijd met de aankondiging van de datum is ook de trailer verschenen.

Lees alles over Murder Mystery

Dark seizoen 2 in de zomer naar Netflix

Ook het tweede seizoen van Dark heeft een releasedatum gekregen op Netflix. De Duitse serie gaat op 21 juni verder met gloednieuwe afleveringen. De releasedatum van het nieuwe seizoen werd door middel van een video naar buiten gebracht.

Lees alles over Dark

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E19) Actie 2018 8.0
Alpha Avontuur 2018 6.7
42 Drama 2013 7.5
Rough Night Komedie 2017 5.2
Paris Can Wait Romance 2016 5.8
Dynasty (1 seizoen + S02E18) Drama 2019 6.4

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?