Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum Snowpiercer op Netflix bekend, Queen Sono vernieuwd

Netflix heft de releasedatum van Snowpiercer bekendgemaakt. Vanaf 25 mei kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met de serie. Ondertussen is ook duidelijk dat Queen Sono vernieuwd is voor een tweede seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum Snowpiercer op Netflix bekendgemaakt

Netflix heeft de releasedatum van Snowpiercer bekendgemaakt. Eerder werd al duidelijk dat de serie waarin het draait om overleven op zondag 17 mei van start zou gaan bij TNT. Nu weten we dat we ook op Netflix niet lang meer hoeven te wachten. Vanaf 25 mei mogen we wekelijks een nieuwe aflevering verwachten van Snowpiercer.

Eerste Afrikaanse Netflix Original Queen Sono vernieuwd

Netflix heeft zijn eerste Afrikaanse Original Queen Sono vernieuwd voor een tweede seizoen. Naar verwachting gaat de productie van het tweede seizoen later dit jaar van start. In Queen Sono volgen we een Zuid-Afrikaanse spionne. Ze komt in een schandelijk web van handel en politiek terecht terwijl ze de waarheid probeert te achterhalen over haar moeders dood.

Laatste afleveringen Fuller House in juni op Netflix

Het absolute slotstuk van Fuller House zal deze zomer te zien zijn op Netflix. De spin-off van Full House heeft vijf seizoenen gedraaid, waarvan het laatste seizoen in twee delen is geknipt. De eerste episodes verschenen in december, op 2 juni komen de resterende afleveringen.

Lees alles over Fuller Hose

Extraction 2 in de maak? Gesprekken voor sequel gaande

Extraction is sinds de lancering van afgelopen vrijdag een grote hit. De actiefilm met Chris Hemsworth in de hoofdrol staat al een aantal dagen op de eerste plaats van meest bekeken titels op Netflix. Het is dan ook niet gek dat er gesproken wordt over een vervolg.

Lees alles over Extraction

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?