Netflix Daily

Netflix Daily: Cast bespreekt The Umbrella Academy, preview nieuwe films

De cast van The Umbrella Academy is bij één gekomen om het tweede seizoen van de serie na te bespreken. Ze vertellen onder meer over de ontwikkeling van hun karakters. Ondertussen is er ook een preview verschenen voor de nieuwe zomerfilms.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast bespreekt The Umbrella Academy

De sterren van The Umbrella Academy zijn bij elkaar gekomen voor een Virtual Panel. Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin H. Min komen samen voor een gesprek over het avontuur dat hun karakters in seizoen 2 hebben meegemaakt. Het complete panel bekijk je hieronder.

Netflix lanceert preview voor nieuwe films

Netflix heeft via YouTube een preview gelanceerd voor de nieuwe films die we op de streamingdienst mogen verwachten. Komende zomer mogen we weer heel wat nieuwe titels verwachten met onder meer Sweet Girl met Jason Momoa. Andere nieuwe titels zijn onder meer Resort to Love, de La Casa de La Flores film, Blood Red Sky en Army of the Dead.

Deze films en series komen in mei op Netflix

Hebben we een tijdje een dip gemerkt in het nieuwe aanbod van Netflix, doordat de gevolgen van de vele producties die stil lagen toch zichtbaar werd? Dat leed is is in mei overduidelijk voorbij. De turbo gaat weer aan met een het einde van mei onder meer Lucifer, Ragnarok en Army of the Dead. Ook in de eerste helft van mei is het feest.

Lees alles over de films en series in mei

The Kissing Booth 3 in augustus op Netflix

De releasedatum van het derde en tevens laatste deel van The Kissing Booth is bekendgemaakt. De filmreeks komt op 11 augustus terug voor zijn laatste deel op Netflix. Op dat moment is het iets langer dan een jaar geleden dat het eerste deel verscheen. Daarmee hebben we niet lang hoeven wachten, want tussen de release van deel 1 en deel 2 zat een periode van liefst twee jaar.

Lees alles over The Kising Booth

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Things Heard & Seen Crime 2021 2021-04-29
Yasuke (1 seizoen) Anime 2021 2021-04-29
Shazam! Actie 2019 7.0 2021-04-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?