Netflix Daily

Netflix Daily: Aang uit Avatar: The Last Airbender getoond, eerste beelden The Pentaverate van Mike Myers

Gordon Cormier speelt Aang in Avatar: The Last Airbender. Op Instagram heeft hij nu een foto geplaatst waarop we hem zien als Aang. Ondertussen zijn ook de eerste beelden verschenen van The Pentaverate, een nieuwe satirische serie van Mike Myers.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Aang uit Avatar: The Last Airbender getoond

Achter de schermen wordt al langere tijd hard gewerkt aan Avatar: The Last Airbender. De opnames zijn in volle gang en nu hebben we eindelijk een glimp gekregen van Aang. Zijn rol wordt vertolkt door Gordon Cormier. De jonge ster plaatste een foto op Instagram waarop te zien is dat hij best wat wegheeft van Aang. Je ziet hem hieronder. Een releasedatum voor de liveaction-serie van Avatar is nog niet bekend.

Eerste beelden The Pentaverate van Mike Myers

Mike Myers is op korte termijn terug op Netflix met een komedieserie. Het gaat om The Pentaverate waarvoor Myers een blik nieuwe typetje heeft opengetrokken. Het draait tenslotte om een Canadese journalist die een wereldwijd complot onderzoekt. The Pentaverate verschijnt op 5 mei op Netflix. Hieronder bekijk je de trailer.

Raising Dion na twee seizoenen gecanceld

De serie Raising Dion is door Netflix gecanceld. Na twee seizoenen is er een punt achter gezet. De door Michel B. Jordan geproduceerde superhelden dramaserie. Het goed ontvangen eerste seizoen kon geen krachtig vervolg worden gegeven.

Lees alles over Raising Dion

Deze films en series komen in mei 2022 op Netflix

Mei staat voor de deur, de maand waarin Stranger Things eindelijk terug zal keren. Dat is voor de tweede helft van de maand, eerst werpen we een blik wat we de komende weken allemaal op de streamingdienst mogen verwachten.

Lees alles over de nieuwe films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Bubble Anime 2022 2022-04-28
Les 7 Vies de Lea (1 seizoen) Crime 2022 2022-04-28
De Schippers van de Kameleon Familie 2003 6.1 2022-04-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?