Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix geeft acteurs van nieuwe heftige serie mentale hulp

De acteurs van de nieuwe heftige serie When They See Us hebben mentale hulp gekregen. Daarnaast is de keyart voor het nieuwe seizoen van Black Mirror verschenen en kennen we de releasedatum van het slotseizoen van Jessica Jones.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix regelde mentale hulp voor acteurs When They See Us

Netflix heeft mentale hulp geregeld voor acteurs die meededen aan When They See Us. De heftige serie vertelt het verhaal van vijf donkere jongens die in 1989 onterecht werden opgepakt voor een verkrachting. Jarenlang zaten ze onschuldig vast. Actrice Niecy Nash gaf in The Hollywood Reporter aan de opnames lastig te vinden. “Het was vooral zwaar toen de jongens op wie de serie gebaseerd is op de set waren. Het is hún verhaal wat wij vertellen! Ik liep vaak de set af met de gedachte: ‘Ik kan niet meer. Breng alsjeblieft de humor terug!’ Maar ja, we zijn allemaal zo gedreven dat we onze eigen gevoelens opzij hebben gezet om het verhaal te kunnen vertellen. Dat is veel belangrijker.”

Verwijderalarm: Ruim 100 titels verdwijnen

Het verwijderalarm barst deze week uit zijn voegen. Aan het eind van de maand heeft Netflix besloten afscheid te nemen van meer dan honderd titels uit zijn aanbod. Daarbij onder meer de filmklassieker Pulp Fiction, die na dit weekend niet meer terug te vinden is bij de streamingdienst.

Slotseizoen Jessica Jones in juni naar Netflix

Het laatste seizoen van Jessica Jones is onderweg naar Netflix. De laatste dertien afleveringen van de reeks worden op 14 juni toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Met het laatste seizoen van Jessica Jones nemen we afscheid van de Marvel-reeks op Netflix.

Lees: Alles over slotseizoen Jessica Jones

Keyart nieuwe seizoen Black Mirror verschenen

Het duurt nu echt niet lang meer voordat we aan de slag kunnen met het nieuwste seizoen van Black Mirror. Black Mirror seizoen 5 verschijnt op 5 juni op Netflix en om fans alvast voor te bereiden zijn onderstaande posters naar buiten gebracht voor de drie nieuwe afleveringen.

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?