Netflix Daily

Netflix Daily: Italiaanse romcom aangekondigd, eerste beelden Queer Eye seizoen 5

Netflix heeft een nieuwe romantische komedieserie aangekondigd. Het gaat om de film Sotto Il Sole Di Riccione, ook wel bekend als Under the Riccione Sun. Daarnaast zijn de eerste beelden van het vijfde seizoen van Queer Eye verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Italiaanse romantische komediefilm aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe romantische komediefilm aangekondigd onder de naam Sotto Il Sole Di Riccione. De film vertelt het verhaal van een groepje tieners dat vakantie viert op de volgepakte stranden van Riccione. Daar raken ze al snel bevriend en krijgen ze ook te maken met relatieperikelen en romantiek.

Eerste beelden Queer Eye seizoen 5 gelanceerd

De eerste beelden van Queer Eye seizoen 5 zijn een feit. Op 5 juni kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen. Voor dat seizoen is de Fab Five vertrokken naar Philadelphia. Hieronder bekijk je de eerste foto’s van het nieuwe seizoen alvast.

Allerlaatste afleveringen Las Chicas del Cable verschijnen in juli

Het einde van Las Chicas del Cable is aanstaande. Het vijfde seizoen werd al aangekondigd als het slotseizoen, welke in twee delen werd geknipt. Begin dit jaar kwamen de eerste episodes op Netflix en in juli is het raak voor de resterende afleveringen.

Lees alles over Las Chicas del Cable

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 22

Michael Jordan is van zijn troon gestoten door de mogelijke opvolger van La Casa de Papel. De ontvangst van White Lines is zeer wisselend. Eén ding is zeker: de serie wordt massaal bekeken. En dan ook de nieuwe nummer één in de lijst van meest populaire titels op Netflix.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E14) Actie 2020 7.0
Dorohedoro (1 seizoen) Anime 2020 8.2
La Corazonada Thriller 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?