Netflix Daily

Netflix Daily: Scripts Brooklyn Nine-Nine geschrapt, 365 dni had bijna andere hoofdrolspeler

Alle scripts die al klaar lagen voor het achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine zijn geschrapt. Op die manier willen de makers beter inspelen op de actualiteit. Ondertussen blijkt Anna-Maria Sieklucka bijna niet gespeeld te hebben in 365 dni.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Scripts Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 in prullenbak gegooid

Alle scripts die al klaar lagen voor het achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine zijn in de prullenbak gegooid. Terry Crews, de vertolker van Terry Jeffords, heeft laten weten dat de serie gaat inspelen op de Black Lives Matters-bewegingen. De vier afleveringen die al klaar waren om mee te beginnen, verschijnen dan ook niet. “We hebben veel sombere en diepe gesprekken gehad en we hopen daardoor iets te maken wat vernieuwend gaat zijn dit jaar. We hebben een kans en we zijn van plan deze op de best mogelijke manier te gebruiken. Onze showrunner Dan Goor, had vier afleveringen klaar om te gaan en die zijn de prullenbak in gegaan. We moeten opnieuw beginnen. Op dit moment weten we niet in welke richting het gaat.”

Lees ook: Waarom Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 anders is dan de voorgaande seizoenen

Hoofdrolspeelster 365 dni twijfelde aan rol

Het had niet veel gescheeld of Anna-Maria Sieklucka had nooit in 365 dni gespeeld. De actrice vertolkt de rol van Laura in de film, maar daar stond ze niet meteen achter. Dat vertelt ze aan Newseria Lifestyle. “Ik aarzelde omdat het en een zeer sterk onderwerp en het mijn debuut is. Gesprekken met de makers namen lange tijd in beslag. Over mijn angsten, wat ik graag wilde voorkomen en waar ik bang voor was. Toen ik hun ermee confronteerde, wist ik dat ik in goede handen was en dat alles goed zou zijn.”

6 vragen die slotseizoen 13 Reasons Why onbeantwoord liet

13 Reasons Why is met het vierde seizoen officieel ten einde gekomen. Toch waren er wel een aantal vragen die onbeantwoord bleven na de slotaflevering van de reeks. In dit artikel vind je zes vragen die de show niet heeft beantwoord.

Lees alles over 13 Reasons Why

Netflix kondigt nieuwe Nederlandse Original Serie aan: Dirty Lines

Dirty Lines is de tweede Nederlandse Netflix Original Serie. Ares debuteerde begin dit kalenderjaar en werd zeer wisselend ontvangen. In 2021 is het dus de beurt aan Dirty Lines, een serie die is gebaseerd op het boek 06-Cowboys van Fred Saueressig.

Lees alles over Diry Lines

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patriot Act with Hasan Minhaj (S06E08) Talkshow 2020 8.2
Escape from Pretoria Thriller 2020 6.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?