Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Knives Out 2 van start, Dynasty Warriors in aantocht

Netflix is gestart met de opnames van Knives Out 2. De populaire film krijgt twee vervolgfilms van Netflix. Ondertussen is Dynasty Warriors onderweg naar Netflix. De film wordt al op 1 juli bij de streamingdienst verwacht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Knives Out 2 van start gegaan

De opnames van Knives Out 2 zijn van start gegaan in Griekenland. Dat nadat Netflix eerder dit jaar voor een gigantisch bedrag de rechten kocht voor twee vervolgfilms. Eerder werden al de eerste castleden bekendgemaakt. Dave Bautista en Edward Norton zijn binnengehaald. De eerste film bestond uit een echte sterrencast, dat wordt voor het vervolg ook verwacht.

Dynasty Warriors al op 1 juli naar Netflix

Netflix is erin geslaagd om de rechten van een Chinese bioscoopfilm al razendsnel aan te kopen. Dat betekent dat we al vanaf 1 juli aan de slag kunnen met de spektakelfilm Dynasty Warriors. De actiefilm is gebaseerd op de gelijknamige game en vertelt het verhaal van krijgsheren, krijgers en staatslieden die strijden om de alleenheerschappij.

Onrecht én een landenruzie in Sophie: A Murder in West Cork

De release van de Netflix-truecrimedocu Sophie: A Murder in West Cork staat al weer voor de deur: vanaf 30 juni kun je op Netflix kijken naar de driedelige miniserie. En die belooft behoorlijk wat vuur werk; een ruzie tussen twee landen bijvoorbeeld!

Lees alles over Sophie: A Murder in West Cork

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in juni

Juni zit erop en het is dan ook tijd om je favorieten te kiezen. Want ook in juni zijn er weer heel veel nieuwe films, series en documantaires verschenen. Wat vind jij de beste nieuwe titels van juni 2021? Stemmen kan tot en met donderdag 1 juli, dan worden de winnaars bekendgemaakt in de vijf vaste categorieën: beste nieuwe serie, beste nieuwe seizoen van een serie, beste film, beste documentaire en beste reality/non-scripted titel.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Seven Deadly Sins (5 seizoenen) Anime 2021 8.0 2021-06-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?