Netflix Daily

Netflix Daily: Drie extra seizoenen voor Big Mouth, opnames After Life staan al gepland

Velvet Coleccion Netflix

Netflix heeft drie extra seizoenen besteld van Big Mouth. Daarnaast zijn details bekend over de opnames van After Life seizoen 2 en het slotseizoen van Velvet Colección. Ondertussen heeft Taryn Manning (Tiffany Doggett uit OITNB) een schreeuw om aandacht gepost.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Big Mouth verlengd voor drie extra seizoenen

Big Mouth komt nog lang niet ten einde. Netflix heeft fans van de geanimeerde serie blij gemaakt door liefst drie nieuwe seizoenen van de reeks te bestellen. Het derde seizoen van de reeks verschijnt in de herfst op Netflix en nu al zijn liefst drie nieuwe seizoenen aangekondigd.

Opnames After Life seizoen 2 staan al ingepland

Ricky Gervais is achter de schermen al druk bezig met After Life seizoen 2. Volgende week starten de voorbereidingen op het tweede seizoen van de reeks. Inmiddels is ook bekend wanneer de opnames van het tweede seizoen plaatsvinden. In september en oktober wordt het complete tweede seizoen gefilmd. Ondertussen is Gervais ook bezig aan zijn Super Nature-tour door Europa.

Opnames slotseizoen Velvet Colección afgerond

De opnames van het slotseizoen van Velvet Colección zijn afgerond. Acteur Miguel Angel Silvestre liet door middel van een Facebook-post weten dat de laatste opnamedag erop zit. Het wachten is nu tot wordt aangekondigd wanneer de laatste afleveringen worden uitgezonden in Spanje bij Movistar+. Pas daarna kan Netflix de nieuwe afleveringen toevoegen aan zijn aanbod.

Taryn Manning (Tiffany Doggett uit OITNB) schreeuwt om hulp

Het lijkt niet goed te gaan met Taryn Manning. De actrice die voor Orange is the New Black in de huid kroop van Tiffany Doggett liet weten niet bij de première van het slotseizoen te zijn omdat ze zich ‘geterroriseerd’ voelt. “Het komt door omstandigheden die buiten mijn macht liggen en waar niemand me bij kon helpen. Luister naar mensen die om hulp roepen, omdat iemand anders het op hun leven heeft gemunt. Niemand verdient het om te lijden onder een persoon die hun leven probeert te verzieken tot het punt dat je verlamd bent en van angst de deur niet meer uitgaat”, postte ze op Instagram.

Ook haalde ze uit naar haar collega’s van de cast. “Niemand van de cast praat ooit tegen me of steunt me.” Alleen Laura Prepon en Jessica Pimentel werden gespaard. “De rest heeft me nooit uitgenodigd. Heeft me pijn gedaan. Moge het duidelijk zijn. Voel het maar. Eikels!” Inmiddels zijn de posts verwijderd en heeft ze op Instagram een post geplaatst met de tekst: ‘I’m Ok’

Slotseizoen Lucifer krijgt liefst 16 afleveringen

Goed nieuws voor de fans van Lucifer. De serie houdt er na vijf seizoenen weliswaar mee op, gelukkig is er nu ook iets positiefs te melden. Het slotseizoen bestaat niet uit tien afleveringen, maar uit liefst zestien afleveringen van ieder een uur.

Lees alles over het slotseizoen van Lucifer

Extra Verwijderalarm: 47 titels gaan niet mee naar augustus

Nu het eind van de maand juli voor de deur staat, is het tijd voor een Extra Verwijderalarm. Aan het eind van deze maand verdwijnen nog een flink aantal titels. Liefst 47 titels staan op de nominatie om in de komende dagen te verdwijnen. Vooral films zijn toegevoegd aan de lijst.

Lees alles over het extra verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Holmes & Watson Komedie 2018 3.8
Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01E02) Drama 2019 7.7
Papillon Bio 2017 7.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?