Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Jurassic World, lichaam Alonzo Brooks opgegraven

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van Jurassic World: Kamp Krijtastisch. De serie komt op 18 september naar de streamingdienst. Inmiddels is duidelijk dat de FBI zich vast heeft gebeten in de zaak van Alonzo Brooks (Unsolved Mysteries). Zijn lichaam is opgegraven.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Jurassic World verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van Jurassic World. De streamingdienst werkt al een tijdje aan een serie die zich afspeelt in het meest ongelooflijke avonturenkamp ter wereld. Vanaf 18 september kunnen we op Netflix aan de slag met Jurassic World: Kamp Krijtastisch.

Lichaam Alonzo Brooks (Unsolved Mysteries) opgegraven

Wie heeft Alonzo Brooks vermoord en wat is er eigenlijk gebeurd? Het is de grote vraag die iedere kijker van Unsolved Mysteries zal hebben na het zien van de aflevering ‘No Ride Home’. Het grote nieuws is dat de FBI de zaak van Alonzo Brooks heeft heropend! In dat kader heeft de FBI op 21 juli het lichaam van Alonzo opgegraven. De woordvoerder van de FBI wilde geen verdere informatie verstrekken tegenover CNN, maar duidelijk is dat we meer ontwikkelingen mogen verwachten.

Lees alles over Alonzo Brooks

Krankzinnig aantal van 160 Emmy Award-nominaties voor Netflix

De Emmy Awards worden gezien de nominaties genomineerd door Netflix. Jarenlang was HBO de partij met de meeste nominaties, voor een groot deel dankzij Game of Thrones. Watchmen neemt dat stokje over voor HBO, maar over de gehele breedte is het aan Netflix.

Lees alles over de Emmy Award-nominaties

Gervais’ After Life seizoen 3 wordt laatste seizoen

Ricky Gervais wil met het derde seizoen van After Life een punt zetten achter deze serie. De Britse komiek heeft eigenlijk altijd series gemaakt van slechts een paar seizoenen en daar wil hij voor After Life geen uitzondering op maken.

Lees alles over After Life

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Last Chance U (5 delen) Docu 2019 8.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?