Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Witcher stilgelegd, trailer met Hart en Wahlberg

De opnames van The Witcher seizoen 3 zijn stilgelegd omdat hoofdrolspeler Henry Cavill uitgeschakeld is met ‘die ziekte’ en Netflix presenteert de trailer van een nieuwe film met Kevin Hart én Mark Wahlberg!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames The Witcher seizoen 3 stilgelegd

Meerdere Amerikaanse media melden dat de opnames van het derde seizoen van de Netflix-hitserie The Witcher tijdelijk zijn stilgelegd. Het verhaal gaat dat hoofdrolspeler Henry Cavill (Geralt of Rivia) het coronavirus opgelopen zou hebben, al kunnen we dat niet bevestigen. Hoe dan ook: naar verluidt is het filmwerk tot nader order stilgelegd, ’totdat het weer veilig is’. Saillant detail: ook de opnames van seizoen 2 dienden afgebroken te worden door Covid-19…

Netflix presenteert trailer Me Time (met Kevin Hart en Mark Wahlberg)

Komiek en acteur Kevin Hart is niet meer weg te denken uit het Netflix-aanbod. The Man from Toronto staat eigenlijk pas net op de streamingdienst en nu komt er nóg een film met de Amerikaan in een van de hoofdrollen aan. Hart en Mark Wahlberg zijn de gezichten van Me Time, dat nu een trailer heeft gekregen. In de film kruipt de komiek in de huid van Sonny, een brave huisvader die nadat zijn vrouw (Regina Hall) en kinderen een uitstapje maken eindelijk wat tijd voor zichzelf heeft. Hij besluit die tijd door te brengen met zijn oude vriend Huck (Wahlberg), maar diens wilde capriolen blijken al snel levensgevaarlijk te zijn.

Er komt een heus The Gray Man-universum!

The Gray Man staat nu al een klein tijdje op Netflix en we kunnen toch wel stellen dat de film een hit is! Daarnaast weten we inmiddels dat de streamingdienst véél meer van plan is met de actiekraker. The Gray Man moet namelijk een heuse actiefranchise worden. Netflix werkt al aan een vervolg en heeft het daarnaast plannen om een spin-off te creëren. Ook weten we dat Hollywood-acteur Ryan Gosling sowieso terugkeert als Sierra Six in de sequel. Daarbovenop keren ook de regisseurs (de gebroeders Russo, Joe en Anthony, bekend van onder meer de Avengers-films) terug, evenals scriptschrijver Stephen McFeely. Wat de spin-off betreft, daar hebben we momenteel een stuk minder informatie over, behalve dan dat wat je kunt vinden als je op de onderstaande link klikt!

Lees alles over The Gray Man

Release Fate: The Winx Saga 2 dichtbij

De releasedatum van Fate: The Winx seizoen 2 is bekendgemaakt. We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 16 september gaat het verhaal van de feeën eindelijk verder. Dat werd bekendgemaakt door middel van een video op het YouTube-kanaal van Netflix. Daarin werd ook meteen duidelijk wat we mogen verwachten van het vervolg.

Lees alles over Fate: The Winx Saga

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Another Self (1 seizoen) Romance 2022 2022-07-28
Keep Breathing (1 seizoen) Drama 2021 2022-07-28
A Cut Above Komedie 2022 2022-07-28
Oggy en de Kakkerlakken: de Volgende Generatie Kinderen 2022 2022-07-28
Luizenmoeder: De Film Komedie 2021 6.2 2022-07-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?