Netflix Daily

Netflix Daily: Geen afsluiter voor The OA, maker Vampire Diaries naar Netflix

Fans van The OA hoeven geen afsluiter van de serie meer te verwachten nadat de reeks na twee seizoenen werd geannuleerd. Daarnaast gaat de maker van The Vampire Diaries aan de slag met een Netflix-serie en is een trailer verschenen met Meryl Streep in de hoofdrol.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Geen afsluiter voor fans van The OA

Slecht nieuws voor de fans van The OA. De makers van de reeks hoopten op de één of andere manier nog een afsluiter te kunnen bieden aan fans, maar dat lijkt niet meer te gebeuren. Zal Batmanglij en Brit Marling overwogen met een film aan de slag te gaan, maar hebben nu besloten dat dat toch niet gaat gebeuren. In hun hoofd hadden de makers een idee voor vijf seizoenen. Een film zou tekort doen aan het plot.

Maker Vampire Diaries voor nieuwe serie naar Netflix

Julie Plec leerden we kennen als één van de makers van The Vampire Diaries en Legacies. Nu staat haar een heel nieuw avontuur te wachten. Ze vertrekt naar Netflix om een serie te maken gebaseerd op het boek Chasing Hillary van Amy Chozick. De serie vertelt het verhaal van vier fictieve vrouwelijke journalisten die een groot aantal presidentskandidaten behandelen. Ondertussen draait het ook om vriendschap, liefde en een schandaal dat de hele democratie kan vernietigen.

Voetballer Neymar duikt op in La Casa de Papel-afleveringen

Kijkers die opnieuw naar het derde seizoen van La Casa de Papel kijken zullen een verschil treffen. In twee afleveringen speelt de Braziliaanse topvoetballer Neymar namelijk een rol. In eerste instantie was het de bedoeling dat hij al eerder te zien was in de serie, maar vanwege een lopende verkrachtingszaak werden zijn beelden niet gelijk gebruikt. Nu is Neymar alsnog te zien in de reeks.

Lees alles over Neymar in La Casa de Papel

Slotseizoen Glitch komt in september op Netflix

Fans van Glich hoeven niet lang te wachten tot het derde en tevens laatste seizoen van de serie te bekijken is op Netflix. Op 25 september worden de laatste afleveringen van de reeks toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Het slotseizoen bestaat uit zes afleveringen.

Lees alles over Glitch

Trailer The Laundromat verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van The Laundromat gelanceerd. In de nieuwe komediefilm is een hoofdrol weggelegd voor Meryl Streep. Ze speelt een weduwe die onderzoek doet naar verzekeringsfraude en komt bij een stel advocaten in Panama-stad terecht.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Travis Scott: Look Mom I Can Fly Docu 2019
Droppin’ Cash: Los Angeles (seizoen 2) Reality 2018 4.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?