Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Selling the OC en Car Masters Rust to Riches is terug

Selling the OC staat voor het tweede seizoen en nu is alvast de trailer te bekijken. Car Masters: Rust to Riches gaat op voor de vijfde campagne.

Selling the OC met trailer seizoen 2

Selling Sunset heeft inmiddels al twee spin-offs opgeleverd. Selling Tempa bleek geen succes en is gestopt. Dat geldt niet voor Selling the OC, waarvan op 8 september het tweede seizoen verschijnt. Ook hierin zien we een groep makelaars van de Oppenheim Group, nu verkopen ze huizen in Orange County. Terwijl de release aanstaande is, wordt er al gewerkt aan een derde seizoen. De trailer is nu alvast te zien.

Car Masters: Rust to Riches is terug voor vijfde seizoen

Auto’s opknappen, laat dat maar aan het team van Car Masters over. Al vier seizoenen hebben we gezien hoe oude barrels werden geflipt tot wagens die aan de rijkste klanten werden verkocht. Het vierde seizoen verscheen in de zomer van 2022 en het was daarna lang stil. Markt Towle van Gotham Garage laat nu weten dat er een vijfde seizoen komt. “It’s coming out really really soon!”

Verwijderalarm: Deze films en series verdwijnen eind augustus

Het einde van de maand augustus staat voor de deur en zo gaan er in de aankomende dagen heel wat films en series verdwijnen van Netflix. In het Verwijderalarm staan 35 titels, waarvan de meeste nog voor eind augustus zullen sneuvelen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Is Ciri haar krachten kwijt in The Witcher?

Ciri speelde een hoofdrol in de laatste drie afleveringen van The Witcher seizoen 3 en er is een grote kans dat haar rol in het vierde seizoen nog veel groter wordt, na het vertrek van Henry Cavill als Geralt of Rivia. Maar… er is iets geks aan de hand met de prinses van Cintra…

Lees alles over Ciri

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?