Netflix Daily

Netflix Daily: Realityserie voor Harry en Meghan, nieuwe realiteit Riverdale

Prins Harry en Meghan lijken hun eigen realityserie te krijgen op Netflix. Eerder werd al duidelijk dat de twee exclusief aan de slag zouden gaan voor de streamingdienst en nu blijkt het te gaan om een realityserie. Daarnaast zijn de gevolgen van de coronauitbraak inmiddels zichtbaar op de set van Riverdale.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

‘Realityserie voor Harry en Meghan op Netflix’

Prins Harry en Meghan Markle gaan exclusief aan de slag voor Netflix. Waar eerder echter gesproken werd over documentaires en films en series voor kinderen, gaat het gerucht nu rond dat de twee een eigen realityserie krijgen. Het is The Sun dat het nieuws omtrent het koppel naar buiten heeft gebracht. Het nieuws met betrekking tot de realityserie wordt in Groot-Brittannië niet heel goed ontvangen. De twee namen eerder tenslotte afstand van hun leven in het Britse koningshuis vanwege gebrek aan privacy.

Nieuwe realiteit bij opnames Riverdale

Door de coronacrisis moeten er overal maatregelen genomen worden. Zo ook op de set van Riverdale. Voordat er bijvoorbeeld een zoenscene opgenomen kan worden, moeten de acteurs eerst hun mond spoelen. Een video daarvan deelde KJ Apa op zijn Instagram. Zowel hij als Camila Mendes spoelen de mond.

Bad Boys for Life komende maand al op Netflix

Netflix slaagt er steeds vaker in om films die recent nog in de bioscoop te zien waren razendsnel naar de streamingdienst te krijgen. In navolging van onder meer Once Upon a Time in Hollywood is het nu raak met Bad Boys for Life.

Lees alles over Bad Boys for Life

Chris Hemsworth sluit deal voor vier Netflix-films

Chris Hemsworth zal de komende jaren veel te zien zijn op Netflix. De Australische acteur, die doorbrak als Thor, heeft dit jaar al een hit op de streamingdienst te pakken met Extraction. Daar komen nog zeker vier films bij.

Lees alles over de Chris Hemsworth deal

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Whose Vote Counts, Explained (1 seizoen) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?