Netflix Daily

Netflix Daily: Grendel tijdens opnames gecanceld; gamestudio geopend in Finland

Een zeer opmerkelijk besluit. De serie Grendel is gecanceld door Netflix en wel op een curieus moment. De opnames voor het eerste seizoen waren namelijk bezig! Daarnaast heeft Netflix een gamestudio geopend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Grendel gecanceld, nog voor de release van de serie

De serie Grendel zal het levenslicht niet gaan zien op Netflix. De reeks zou worden gebaseerd op het comic book van Matt Wagner en in totaal acht afleveringen bevatten. De cast was al gevormd met Abubakr Ali in de hoofdrol en het overgrote deel van de opnames zijn al achter de rug. Toch zal Grendel niet worden afgerond, zo wist Deadline als eerste naar buiten te brengen. Een reden voor het besluit is niet gegeven. De producers zijn nu op zoek naar een andere partij om Grendel alsnog af te kunnen ronden.

Gamestudio geopend in Finland

Al is de start van de games op Netflix vooralsnog geen doorslaand succes, de streamingdienst blijft investeren in het lanceren van spelletjes. Daarom heeft Netflix nu een studio geopend in Finland waar games ontwikkeld moeten worden. “We zien gaming als een nieuwe contentcategorie voor ons. Net als onze uitbreidingen naar eigen films, series en reality-tv.”

Netflix knipt You seizoen 4 in twee delen en maakt relasedata bekend

Het vierde seizoen van You heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Tijdens Tudum werd bekend dat het vierde seizoen in twee delen is geknipt en dat het eerste deel al op 10 februari te bekijken is op Netflix. Het tweede deel volgt precies een maand later op 10 maart.

Lees alles over You

Lost in Space showrunner Zack Estrin op 51-jarige leeftijd overleden

Zack Estrin is afgelopen week plotseling overleden. De pas 51-jarige schrijver en producer was de afgelopen jaren voor Netflix actief met Lost in Space. Ook had hij een grote rol bij Prison Break.

Lees alles over Zack Estrin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Inside the World’s Toughest Prisons (6 seizoenen) Docu 2022 6.5 2022-09-28
Too Hot To Handle Brazil (2 seizoenen) Reality 2022 2022-09-28
Cry Babies Magic Tears (2 seizoenen) Kinderen 2018 5.5 2022-09-28
Blonde Bio 2022 6.3 2022-09-28
Eat the Rich: The GameStop Saga (1 seizoen) Docu 2022 2022-09-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?