Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames After Life seizoen 2 al afgerond, sneak preview The Irishman

Goed nieuws voor de fans van After Life: de opnames van seizoen 2 zijn volledig afgerond. Daarnaast is een sneak preview gelanceerd van Al Pacino in The Irishman en is Stranger Things Day in aantocht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames After Life seizoen 2 afgerond

Ricky Gervais werkt achter de schermen hard aan een vervolg van zijn After Life. Omtrent de Britse zwartkomische dramaserie is nu goed nieuws verschenen, want de opnames van het tweede seizoen zijn al afgerond. De serie gaat nu in de edit en wordt ergens volgend jaar op Netflix verwacht. Het eerste seizoen verscheen op 8 maart 2019.

Sneak preview van Al Pacino in The Irishman

Er zijn nieuwe beelden verschenen van The Irishman. In de sneak preview van bijna 2 minuten krijgen we alvast een indruk van de rol die Al Pacino speelt in de film. In die preview maakt hij gehakt van rivaal Tony Pro, gespeeld door Stephen Graham, nadat hij te laat op komt dagen voor een vergadering met Jimmy Hoffa. De film komt op 27 november op Netflix.

Stranger Things Day is in aantocht en zo vier je het

Sinds vorig jaar heeft Stranger Things zijn eigen dag gekregen. 6 november is uitgeroepen tot Stranger Things Day. Het is de dag waarop Will Byers vermist raakte in de serie. Wil jij dit jaar ook Stranger Things Day vieren? Dan heeft het officiële Twitter-account een aantal tips online geplaatst hoe je dat voor elkaar krijgt.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Arrow (7 seizoenen + S08E02) Actie 2018 8.0
My Country: The New Age (S01E06) Actie 2019
Little Miss Sumo Docu 2018
A 3 Minute Hug Docu 2019
Escape Room Horror 2019 6.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?