Netflix Daily

Netflix Daily: Idris Elba-film komt naar Netflix, Jamie Foxx in nieuwe komediefilm

Op Netflix kunnen we binnenkort aan de slag met een nieuwe film van Idris Elba. Onder de noemer Concrete Cowboy verschijnt de gloednieuwe film mogelijk volgend jaar bij de streamingdienst. Ondertussen komt er ook een nieuwe komediefilm met Jamie Foxx aan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix koopt rechten voor film met Idris Elba

Netflix is erin geslaagd om de wereldwijde rechten aan te kopen van een nieuwe film met Idris Elba in de hoofdrol. Het gaat om Concrete Cowboy, een dramafilm die waarschijnlijk volgend jaar wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De film is gebaseerd op de roman Ghetto Cowboy van G. Neri en vertelt het verhaal van een onrustige tiener die, terwijl hij een zomer in Noord-Philadelphia doorbrengt, wordt verscheurd tussen een misdaadleven en de levendige urban-cowboysubcultuur van zijn vervreemde vader.

Jamie Foxx in nieuwe Netflix-komedie over vampieren

Jamie Foxx is binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-komediefilm over vampieren. Foxx heeft de rol van een hardwerkende vader te pakken die zijn slimme achtjarige dochter een goed leven wil geven. Hij lijkt een doodnormale schoonmaker, maar ondertussen jaagt hij op vampieren. Foxx is naast acteur ook als uitvoerend producent betrokken bij het project.

Narcos: Mexico krijgt na lang wachten derde seizoen

Narcos: Mexico keert terug voor een derde seizoen. Het is lang wachten geweest voor de fans van de Latijns-Amerikaanse serie, want in februari van dit jaar verscheen al het tweede seizoen. Opnieuw zal het drugsspoor worden gevolgd voor een derde seizoen. Wel met een opvallende wijziging.

Lees alles over Narcos: Mexico

Deze films en series komen in november op Netflix

November is de echte opmaat voor Netflix richitng de feestdagen. Horror van Halloween is achter de rug en het is tijd voor de kerstman! Er verschijnen dan ook heel veel films rondom Kerstmis, maar dat is lang niet alles. Een overzicht van de eerste helft van november.

Lees alles over nieuw in november

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Holidate Romance 2020
Nobody Sleeps in the Woods Tonight Horror 2020 4.9
Zwaar Verliefd! Komedie 2018 5.8
Secrets of the Saqqara Tomb Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?