Netflix Daily

Netflix Daily: Spaanse spin-off voor Bird Box, Valeria krijgt derde en tevens slotseizoen

Bird Box krijgt een spin-off op Netflix. De productie van die spin-off gaat in november van start en de cast heeft inmiddels vorm gekregen. Ook is duidelijk geworden dat Valeria een derde en tevens laatste seizoen krijgt op de streamingdienst.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Spaanse spin-off voor Bird Box

Bird Box krijgt een Spaanse spin-off. De cast voor de film is bekendgemaakt, terwijl de productie daarvan in november van start gaat. De cast bestaat uit Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro with Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia. De film wordt een uitbreiding van het Bird Box universum. Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft overgenomen, moeten Sebastian en zijn jonge dochter Anna zich door de straten van Barcelona navigeren. Maar terwijl ze een ongemakkelijke alliantie aangaan met andere overlevenden en op weg zijn naar een veilige haven, groeit er een dreiging die erger is dan de onzichtbare wezens.

Valeria krijgt derde en slotseizoen op Netflix

De Spaanse serie Valeria keert nog één keer terug voor een derde seizoen op Netflix. Na drie seizoenen is het echter wel over en uit voor de serie. Dat betekent dat Valeria, Lola, Carmen en Nerea nog één keer terugkomen voor gloednieuwe afleveringen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Surprise! Spaanse hitserie Élite nu al vernieuwd voor seizoen 6

Verrassend nieuws vanuit Spanje. Terwijl we volop wachten op de release van het vijfde seizoen van Élite, is nu bekendgemaakt dat de serie ook voorzien gaat worden van een zesde seizoen. Daarmee is Netflix er razendsnel bij wat betreft Élite vernieuwen met een nieuw seizoen. Daarnaast was er meer goed nieuws omtrent de serie.

Lees alles over Élite

Schokkend prinses Diana-moment in The Crown seizoen 5

In november 2022 komt The Crown seizoen 5 uit op Netflix en volgens het Engelse boulevardblad The Sun krijgen we in de nieuwe afleveringen een behoorlijk berucht moment uit het leven van prinses Diana te zien.

Lees alles over The Crown

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Luis Miguel – The Series (3 seizoenen) Drama 2021 8.1 2021-10-28
Takki (3 seizoenen) Drama 2014 7.5 2021-10-28
The Motive (1 seizoen) Docu 2020 2021-10-28
Guida Astrologica Per Cuori Infranti Romance 2021 2021-10-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?