Netflix Daily

Netflix Daily: The Irishman in gesprek, eerste beelden bovennatuurlijke Turkse serie

Netflix heeft een nieuwe titel gelanceerd waarin de maker van The Irishman praat me de cast van de film. Daarnaast is de teaser van de bovennatuurlijke serie The Gift gelanceerd en opent Netflix de deuren van een historische bioscoop.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Irishman: In Conversation op Netflix

Op woensdag verscheen dan eindelijk The Irishman op Netflix. Naast dat de film is gelanceerd, is inmiddels ook The Irishman: In Conversation gelanceerd. Daarin gaat regisseur Martin Scorsese het gesprek aan met de sterren uit de film: Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci.

Teaser bovennatuurlijke Turkse serie The Gift gelanceerd

Netflix heeft de eerste officiële teaser gelanceerd van de bovennatuurlijke serie The Gift. De serie is net als The Protector afkomstig uit Turkije en speelt zich af in Istanbul. We volgen de jonge schilderes Atiye (Beren Saat). Ze leidt een zo goed als perfect leven, maar besluit dan dat ze geheimen uit haar verleden wil ontrafelen.

Netflix opent opnieuw deuren van historische bioscoop in New York

Netflix heeft een historische bioscoop in New York heropend. In eerste instantie wilde de streamingdienst de bioscoop Paris Theatre eenmalig openen om de film Marriage Story te vertonen, maar nu is besloten dat Netflix de bioscoop openhoudt. “Het Paris Theatre bestaat al 71 jaar en blijft dé plek bij uitstek voor een unieke bioscoopervaring. We zijn enorm trots dat we dit historisch instituut gered hebben zodat het een thuis kan blijven voor cinefielen”, vertelde Netflix-baas Ted Sarandos.

Netflix-gerelateerde Black Friday-aanbiedingen

De Black Friday-gekte is weer toegeslagen en ook als Netflix-fan kun je hier flink van profiteren. Er is anno 2018 bijna geen bedrijf meer dat Black Friday aan zich voorbij laat gaan en er zijn heel wat producten in de aanbieding die de kijkervaring nog beter maken!

Lees alles over Black Friday-aanbiedingen

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in november?

November heeft weer heel veel nieuwe films, series, documentaires en non-scripted titels naar Netflix gebracht. Het is dan ook weer tijd voor de maandelijkse vraag: Wat vind jij de beste nieuwkomers?

Lees alles over beste titels november

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (2 seizoenen) Docu 2019 7.9
Calimero (1 seizoen) Kinderen 2014 7.2
De Thundermans Kinderen 2014 5.7
Holiday Rush Komedie 2019
The Irishman: In Conversation Docu 2019
Lugar de Mulher (1 seizoen) Stand-up 2019
Levius (1 seizoen) Animatie 2019
Mytho (1 seizoen) Drama 2019 7.0
Merry Happy Whatever (1 seizoen) Komedie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?