Netflix Daily

Netflix Daily: Zo werd The Thing gespeeld in Wednesday en Johnny Depp-film op komst

The Thing is één van de fascinerende personages in Wednesday. Als je denkt dat dit allemaal computeranimaties zijn, dan heb je het goed mis! Johnny Depp kunnen we spoedig op Netflix verwachten in de film Jeanne du Barry.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zo werd The Thing gespeeld in Wednesday

Wednesday heeft een trouwe metgezel in de serie: The Thing. Dankzij bijzondere behind-the-scenes beelden weten we nu hoe The Thing werd gespeeld. Als je namelijk dacht dat dit allemaal computeranimaties waren, dan zit je goed mis! Acteur Victor Dorobantu heeft de rol van The Thing op zich genomen, gekleed in een blauw pak was hij continu in de buurt van Wednesday.

Johnny Depp met nieuwe film: Jeanne du Barry

Johnny Depp hebben we het afgelopen jaar vooral in een rechtbank zien zitten, inmiddels heeft hij alweer een film opgenomen. En wel voor Netflix! Jeanne du Barry is opgenomen tussen juli en oktober van dit jaar. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, behalve dat dit in 2023 het geval zal zijn. Actrice Maïwenn Le Besco heeft de hoofdrol als Jeanne, waar Depp Koning Lodewijk XV zal vertolken.

Verwijderalarm: 54 films en series gaan niet mee naar december

Het Netflix Verwijderalarm is weer fors aan het einde van de maand. Op 30 november zullen er liefst 54 films en series wordne geschrapt uit het aanbod van de streamer. Hieronder hebben we ze allemaal opgesomd. En er zijn ook al aardig wat series bekend voor december.

Lees alles over Verwijderalarm

Nieuwe kerstserie van makers Hjem Til Jul: Julestorm

De makers van de Noorse kersthit Hjem Til Jul komen deze winter met een nieuwe kerstserie. Julestorm is vanaf 16 december te zien op Netflix en belooft opnieuw een romantisch komische trip te worden. Ditmaal voornamelijk op een luchthaven.

Lees alles over Julestorm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Action Pack Saves Christmas Kinderen 2022 2022-11-28
Medieval Bio 2022 5.9 2022-11-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?