Netflix Daily

Netflix Daily: Komedie met Kim Kardashian en trailer waargebeurde ramp

Kim Kardashian heeft een hoofdrol te pakken in een komedie en Netflix heeft nu de rechten gekocht. In januari verschijnt een aangrijpend waargebeurd verhaal en daar is nu de trailer van te zien.

Netflix scoort rechten van The Fifth Wheel met Kim Kardashian

Netflix heeft de strijd om de rechten van The Fifth Wheel gewonnen. Veel partijen wilden deze komedie aantrekken en het is de streamingdienst gelukt. De komedie heeft een opvallende hoofdrolspeelster: Kim Kardashian. Wie de rest van de cast vormen is nog de vraag.

Trailer van La Sociedad de la Nieve verschenen

Op 4 januari gaan we het waargebeurde verhaal zien van La Sociedad de la Nieve. In 1972 stortte een vliegtuig op weg naar Chili neer, aan boord zat een rugbyteam. Velen overleven de crash, alleen daarna moeten ze nog zien te overleven in de sneeuw. De trailer is nu alvast te zien.

Jamie uit Outlander in nieuwe romantische komedie op Netflix

Sam Heughan ken je vooral van zijn rol als Jamie Fraser in Outlander, maar deze acteur kan méér! Hij is namelijk ook al het gezicht van de romantische komedie Love Again uit 2023. En die film komt nu naar Netflix.

Lees alles over Love Again

Krijgen we toch nog een The OA seizoen 3 op Netflix of elders?

The OA is een soort OG op Netflix, een ‘Original Gangster’. Het was één van de allereerste Netflix Originals die de streamingdienst in de markt zette, maar na twee seizoenen werd er een streep gezet door de mysterieuze serie. Wordt die binnenkort tot leven gewekt?

Lees alles over The OA

Het nieuwe aanbod van gisteren:

57 Seconds Sci-fi 2023 5.3 2023-11-28
Onmyoji (1 seizoen) Anime 2023 2023-11-28
Comedy Royale Reality 2023 2023-11-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?