Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix wint rechtszaak omtrent The Laundromat, The Elder Scrolls in aantocht?

Netflix heeft een belangrijke rechtszaak geworden omtrent The Laundromat. De film uit 2019 werd aangeklaagd door twee advocaten die vonden dat zij zwart werden gemaakt in de film. Ondertussen lijkt ook een serie met betrekking tot The Elder Scrolls onderweg naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix wint rechtszaak omtrent The Laundromat

Een rechter in Californië heeft Netflix gelijk gegeven in een rechtszaak omtrent The Laundromat. De streamingdienst werd aangeklaagd vanwege laster bij het produceren van de film. Advocaten Jurgen Mossack en Ramon Fonseca hadden het idee dat ze zwart gemaakt worden in de film. De rechter is echter van mening dat de twee in de film nooit direct in verband worden gebracht met de criminaliteit, maar dat er hooguit wordt gesuggereerd dat hun offshore accounts zijn gebruikt voor criminele activiteiten.

The Elder Scrolls wordt mogelijk serie op Netflix

The Elder Scrolls wordt mogelijk een serie op Netflix. In navolging van onder meer The Witcher, wordt misschien ook de populaire RPG Game The Elder Scrolls in een serie gegoten. Netflix zou momenteel al bezig zijn om een serie omtrent de game te ontwikkelen. Dat meldt Gamerant. De gamereeks van Bethesda ging in 1994 van start en momenteel wordt er alweer gewerkt aan een zesde deel.

The Haunting of Hill House én Bly Manor krijgt voorlopig geen opvolger

Er komt voorlopig geen derde reeks van The Haunting. Door het grote succes van The Haunting of Hill House werd er besloten een vervolg te maken. De opzet werd een anthologie reeks, zoals bijvoorbeeld American Horror Story en Fargo. Vooralsnog blijft het echter bij twee verhalen.

Lees alles over The Haunting

Netflix Top 50 van 2020: Nummers 50 tot en met 41

De Netflix Top 50 van 2020 is van start. Maakten we vorig jaar een lijst met de 25 beste titels, in alle eerlijkheid was daar dit jaar geen beginnen aan. Er is zoveel moois verschenen, series, films en documentaires waar veel over te doen was. En tegelijkertijd willen we jullie tijdens de huidige lockdown ook gewoon zo veel mogelijk tips geven dat de dagen mooi gevuld worden.

Lees alles over de top 50

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Cops and Robbers Animatie 2020 2020-12-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?