Netflix Daily

Netflix Daily: Goed nieuws voor Outer Banks fans, Netflix verrast met Cheer seizoen 2

Goed nieuws voor de fans van Outer Banks. De opnames van het derde seizoen van de serie gaan begin volgend jaar van start en ook kunnen we al een voorzichtige schatting doen voor de releasedatum. Ondertussen verrast Netflix onder met de release van Cheer seizoen 2.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Goed nieuws voor Outer Banks fans

Goed nieuws voor de fans van Outer Banks. Eerder werd al duidelijk dat er een derde seizoen is besteld en nu is er ook meer bekendgemaakt over de opnames van het nieuwe seizoen. De opnames van seizoen 3 van Outer Banks gaan op 16 februari 2022 van start. Naar verwachting duren de opnames tot ongeveer 19 augustus 2022. Daarna zal ongetwijfeld meer bekend worden over de releasedatum van Outer Banks seizoen 3. Na het einde van de opnames van Outer Banks seizoen 2 duurde het ongeveer drie maanden tot het seizoen werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Netflix verrast met Cheer seizoen 2

Verrassend nieuws over Cheer. Netflix heeft naar buiten gebracht dat de streamingdienst op 12 januari het tweede seizoen van Cheer gaat lanceren. Het eerste seizoen verscheen begin 2020 op Netflix. Het tweede seizoen werd in het diepste geheim opgenomen. Hieronder zie je de trailer alvast.

Oscuro Deseo seizoen 2 blijkt slot en verschijnt begin 2022

Het tweede seizoen van Oscuro Deseo, ook wel bekend als Dark Desire, heeft eindelijk een releasedatum te pakken. Vanaf 2 februari 2022 kunnen we op Netflix aan de slag met seizoen 2 van Oscuro Deseo. Het tweede seizoen van de serie wordt echter ook meteen het slotstuk.

Lees alles over Oscuro Deseo

Squid Game seizoen 3? Maker en Netflix zijn al in gesprek!

Het ziet er naar uit dat Squid Game nog een aantal jaar door zal gaan. De grootste hit van 2021 krijgt een vervolg, maar daar lijkt het niet bij te blijven. Hwang Dong-hyuk is namelijk in gesprek voor meerdere seizoenen, zo heeft hij in de Koreaanse media laten weten.

Lees alles over Squid Game

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Pluk Van De Petteflet Familie 2004 6.1 2021-12-28
Rekenen met Word Party (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-12-28
La Azcárate de Frente Stand-up 2021 2021-12-28
Chief Daddy Komedie 2018 2021-12-28
De Nog Grotere Slijmfilm Familie 2021 2021-12-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?