Netflix Daily

Netflix Daily: ‘Alan Harper’ in Supergirl en opvolger Roma gevonden?

Heeft Netflix de opvolger voor Roma al te pakken? Hoe staat het ervoor met de spin-off van Orange is the New Black en ‘Alan Harper’ maakt zijn entree in Supergirl!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Heeft Netflix opvolger Roma te pakken?

Netflix heeft een flinke slag geslagen. Na een flinke biedoorlog is het de streamingdienst gelukt om Hillbilly Elegy binnen te halen. Netflix gaat het complete project, dat mogelijk oploopt tot 45 miljoen euro. financieren. Ron Howard regisseert de film, terwijl Vaneesa Taylor, de co-writer van The Shape of Water, het script schrijft. Mogelijk wordt voor Hillbilly Elegy een zelfde pad gekozen als bij Roma, waarbij de film eerst in de bioscoop te zien is alvorens hij bij Netflix verschijnt.

Eerste details slotseizoen Orange is the New Black bekend

De eerste details over het laatste seizoen van Orange is the New Black zijn bekend. Na zeven seizoenen is het klaar voor de serie over de vrouwengevangenis. Kate Mulgrew (Red) en Dascha Polanco (Daya) spraken over het eind van hun personages in de serie en vertelden hun ideeën voor een spin-off.

Lees alles over eerste details Orange is the New Black

The Stranger na Safe volgende Coben-serie

The Stranger is na Safe de volgende Netflix-serie van de hand van Harlan Coben. De achtdelige thrillerserie wordt gepresenteerd als een limited serie. Richard Armitage is binnengehaald om de hoofdrol van Adam Price in te vullen.

Lees alles over The Stranger

Van Two and a Half Men naar Supergirl

Jon Cryer kennen we allemaal als Alan Harper in Two and a Half Men. Hij keert nu terug in een totaal andere rol, namelijk Lex Luthor in Supergirl. De broer van Lena Luther is een criminal mastermind en al enige seizoenen gonst zijn naam door de serie. Nu zal hij eindelijk zijn entree maken in aflevering 15 en er is alvast een foto vrijgegeven (zie hierboven). En het is toch even wennen, Alan Harper zonder haar!

Verwijderalarm: Liefst 60 titels verdwijnen

In de komende dagen gaan heel veel titels verdwijnen van Netflix. Het verwijderalarm zit dan ook bomvol en ook een aantal grote titels moeten eraan geloven. Zo is het zeer spoedig klaar voor onder meer Beauty and the Beast uit 2017.

Bekijk het complete verwijderalarm

Behind The Scenes-beelden van The Protector

Netflix heeft Behind The Scenes-beelden gedeeld van The Protector. De Turkse serie is een groot succes bij de streamingdienst en in deze video krijgen we een kijkje achter de schermen. In de video is te zien hoe een aantal spraakmakende scenes werden opgenomen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Winx Club (2 seizoenen) Kinderen 2014 5.7
Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All Stand-up 2019
High Society Drama 2018 4.7
En Las Estrellas Drama 2018 6.7
Inside the Mossad (1 seizoen) Docu 2017
Memories of the Alhambra (S01E16) Drama 2018
Supergirl (3 seizoenen + S04E11) Actie 2016 6.6

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?