Netflix Daily

Netflix Daily: Soundtrack To All The Boys, nieuw castlid 13 Reasons Why

De romcom To All The Boys: P.S. I Still Love You verschijnt op 12 februari op Netflix en inmiddels is duidelijk dat er een soundtrack komt. Daarnaast wordt de cast van 13 Reasons Why uitgebreid en werkt Netflix aan een live-action-project voor One Piece.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Soundtrack To All The Boys: P.S. I Still Love You

Netflix lanceert op 12 februari de film To All The Boys: P.S. I Still Love You. Het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before heeft nu ook een officiële soundtrack gekregen. De soundtrack bestaat uit vijftien liedjes en verschijnt op 7 februari online. De complete tracklist is al bekend.

Nieuw castlid voor 13 Reasons Why

Netflix heeft een nieuw castlid voor 13 Reasons Why bekendgemaakt. Natalie Lander, eerder te zien in onder meer The Middle en Castle, heeft een rol te pakken in het vierde en tevens laatste seizoen van de reeks. Ze speelt Amanda en is in de tweede aflevering voor het eerst te zien. Haar precieze rol is nog niet bekend.

Netflix werkt aan live-action-project voor One Piece

Netflix heeft groen licht gegeven voor een live-action-uitvoering van One Piece. De populaire manga serie krijgt in samenwerking van Netflix met Tomorrow Studios een tien afleveringen tellende live-action-serie. Eerder waren ze al verantwoordelijk voor Cowboy Bebop. In de serie volgen we de avonturen van Monkey D. Luffy. Een releasedatum is nog niet bekend.

Narcos: Mexico terug met seizoen 2 in februari

Het tweede seizoen van Narcos: Mexico heeft eindelijk een releasedatum. Na de reis door Colombia werd in november 2018 het eerste seizoen uitgezonden vanuit Mexico. Ruim een jaar later is het vervolg er, want op vrijdag 13 februari 2020 is het tweede seizoen geprogrammeerd. De trailer is nu ook verschenen.

Lees alles over Narcos: Mexico

Deze films en series komen in februari op Netflix

Februari komt in rap tempo op ons af en Netflix geeft direct een flinke slinger aan de kortste maand van het jaar. Want op 1 februari wordt het ontzettend druk. Met onder meer een berg aan Ghibli-films.

Lees alles over februari

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sonic X (2 seizoenen) Kinderen 2003 6.1
Next In Fashion (1 seizoen) Reality 2020
Onisciente (1 seizoen) Drama 2020
Night on Earth (1 seizoen) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?