Netflix Daily

Netflix Daily: Fauda-ster Lior Raz ingestort tijdens opnames; zevende reeks voor Phil Rosenthal

Het vierde seizoen van Fauda is opnieuw een doorslaand succes. Lior Raz speelt de hoofdrol, maar blijkt een zware tijd te hebben gehad tijdens de opnames. Er komt daarnaast alweer een zevende seizoen van Somebody Feed Phil.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Fauda hoofdrolspeler stort in tijdens opnames seizoen 4

Lior Raz weet opnieuw indruk te maken met zijn hoofdrol in Fauda. Het vierde seizoen is een hit op Netflix, maar Raz laat weten dat het hard werken is om de serie zo goed te maken. Sterker nog, tijdens de opnames van het vierde seizoen is hij ingestort. Hierover vertelt hij in een interview met The JC. De aanslagen en hevige gebeurtenissen halen bij Raz namelijk veel naar boven. In 1990 kwam zijn toenmalige vriendin (Iris) bij een aanslag om het leven. En daarnaast is zijn periode in het leger ook zwaar geweest. Fauda hielp hem. “Ik sprak jarenlang niet over mijn tijd in het leger. Ik sprak ook niet over Iris. Toen we Fauda filmden en ook in het schrijfproces realiseerde ik me dat ik dingen heb geblokkeerd.” Dat kwam er dan ook uit op de set. “Ik begon te huilen en kon een half uur niet stoppen. De crew heeft me rustig achtergelaten, want alles kwam eruit.”

Somebody Feed Phil gaat al op voor zevende seizoen

De realityserie Somebody Feed Phil blijft een groot succes. Phil Rosenthal gaat namelijk al een zevende seizoen maken. Hij reist naar verschillende steden over de gehele wereld om zich te laten voeren. En daarmee ontdekt hij de lokale keukens en culturen. Met een komische knipoog erbij levert het een heerlijke serie op, die dus onverminderd voort gaat.

Noah Centineo keert terug: The Recruit verlengd voor tweede seizoen

Noah Centineo gaat voorlopig niet van Netflix verdwijnen. De hoofdrolspeler in The Recruit mag zich namelijk weer gaan melden bij de filmstudio’s, want Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de licht komische spionagethriller.

Lees alles over The Recruit

Dit koppel uit Virgin River is in het echt getrouwd!

Virgin River is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes op Netflix. Het is misschien wel de meest populaire romantische dramaserie van de streamingdienst. De absolute hoofdpersonen in de serie zijn Jack en Mel, maar daarnaast maken we ook kennis met de nodige andere stellen. Wist je dat één koppel uit Virgin River in het echt zelfs getrouwd is?

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Red Riding Trilogy Crime 2009 7.0 2023-01-29
Now You See Me Crime 2013 7.3 2023-01-29
Now You See Me 2 Actie 2016 6.5 2023-01-29
Forrest Gump Romance 1994 8.8 2023-01-29
Als de dijken breken (1 seizoen) Drama 2016 6.6 2023-01-29
Spider-Man: No Way Home Extended Version Sci-Fi 2022 2023-01-29
Jaws Thriller 1975 8.0 2023-01-29
John Wick: Chapter 3 – Parabellum Actie 2019 7.5 2023-01-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?