Netflix Daily

Netflix Daily: Productie Umbrella Academy gaat door, Little Britain naar Netflix?

Ondanks dat uitbraak van het coronavirus gaat de productie van het tweede seizoen van The Umbrella Academy gewoon door. Daarnaast gaat Little Britain binnenkort mogelijk verder bij Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Productie Umbrella Academy gaat door, eerste foto’s

De productie van The Umbrella Academy is nog niet stilgelegd door het coronavirus. Showrunner Steve Blackman heeft laten weten dat de productie van het tweede seizoen gewoon doorgaat. “Zelfs corona kan een Umbrella Academy Mix niet stoppen”, valt te lezen op social media. Blackman deelde tegelijkertijd een sneak peek voor het nieuwe seizoen. Een releasedatum voor seizoen 2 van The Umbrella Academy is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even #corona can’t stop an Umbrella Academy Mix! But I swear we’re washing our hands… @umbrellaacad #purell @umbrellaacademylat @netflix #netflix

Een bericht gedeeld door Steve Blackman (@steveblackmantv) op

Netflix gaat mogelijk aan de haal met Little Britain

Het is niet ondenkbaar dat we binnenkort op Netflix aan de slag kunnen met Little Britain. Matt Lucas en David Walliams zijn namelijk met Netflix in gesprek om Little Britain bij de streamingdienst voort te zetten. “Het zou kunnen gebeuren. We zouden Little Britain graag nog een keer terugbrengen, in wat voor vorm dan ook. Maar we zijn nog erg druk met andere dingen”, liet Lucas weten. Voorheen was de reeks te zien bij BCC.

El Professor en Tokio over La Casa de Papel 4: “Nog niet eerder gebeurd”

Het vierde seizoen van La Casa de Papel is onderweg naar Netflix. Vanaf 3 april kunnen we in één keer aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de Spaanse hitserie. Álvaro Morte, de vertolker van El Professor, en Úrsula Corberó (Tokio) hebben zich uitgelaten over het vierde seizoen van de reeks.

Lees alles over La Casa de Papel seizoen 4

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in maart

Maart was de maand dat we overvallen werden door het coronavirus en daardoor aan de bank gekluisterd zaten. Netflix bracht uitkomst met veel titels, waarvan veel nieuwe. Zoals iedere maand vragen we jullie wat de favorieten waren.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Suits (7 seizoenen) Drama 2013 8.8
Itaewon Class (1 seizoen) Drama 2020 8,5
Making Unorthodox Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?