Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix-deal met Spenser Confidential-maker, Eden in aantocht

Peter Berg is een first-look deal aangegaan met Netflix. Dat betekent dat zijn films en series voortaan eerst door Netflix kunnen worden aangekocht. Ondertussen heeft Netflix de officiële trailer gelanceerd van de animeserie Eden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Spenser Confidential-maker sluit exclusieve Netflix-deal

Na het succes van Spenser Confidential is Peter Berg een exclusieve deal aangegaan met Netflix. De maker van de film met Mark Wahlberg in de hoofdrol heeft een first-look deal gesloten. Dat betekent dat alle films en series die hij vanaf nu produceert eerst langs Netflix gaan. Momenteel werkt hij al aan een aantal projecten zoals The Colonel’s Wife en de limited dramaserie Painkiller.

Animatieserie Eden in aantocht op Netflix

Netflix heeft de release van een nieuwe animatieserie bekendgemaakt. Vanaf 27 mei kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met de nieuwe anime Eden. We volgen daarin hoe de mensheid over duizenden jaren is uitgestorven en er alleen nog maar robots op aarde leven. Het lijkt allemaal vredig, totdat Eden van zich laat horen. De officiële trailer is inmiddels verschenen.

Netflix geeft supersnelle releasedatum Sky Rojo seizoen 2

Sky Rojo is één van de kakelverse series in het aanbod van Netflix, maar nu al heeft de streamingsdienst het tweede seizoen een releasedatum gegeven. Het vervolg van de Spaanse productie van schrijver Alex Pina komt namelijk deze zomer al online!

Lees alles over Sky Rojo

Releasedatum Lucifer seizoen 5B eindelijk bekendgemaakt

Het lange wachten is voorbij. Lucifer seizoen 5B is door Netflix eindelijk aangekondigd. De eerste afleveringen van dit seizoen verschenen afgelopen najaar, waarna het lange wachten begon. De opnames lagen namelijk stil door alle coronaperikelen.

Lees alles over Lucifer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Safe Actie 2012 6.5 2021-03-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?