Netflix Daily

Netflix Daily: On My Block vernieuwd, trailer The Society

On My Block is vernieuwd voor een derde seizoen op Netflix. Ook is de cast van de BBC- en Netflix-serie Dracula bekend en is de officiële trailer van The Society verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

On My Block vernieuwd voor derde seizoen

Het verhaal van On My Block is nog niet klaar. Via Twitter is bekendgemaakt dat de serie vernieuwd is voor een derde seizoen. Het tweede seizoen van de reeks werd op 29 maart toegevoegd aan het aanbod. Binnen een maand is dan ook duidelijk geworden dat de serie wordt vernieuwd voor een vervolg.

Cast van BBC-Netflix-serie Dracula krijgt vorm

De cast van de nieuwe Dracula-serie van de BBC en Netflix krigjt vorm. Nadat de regisseurs bekend waren gemaakt, is nu duidelijk welke acteurs we gaan zien in de nieuwste serie. Jonathan Aris (“Black Mirror: Bandersnatch”), Sacha Dhawan (“The Boy With the Top Knot”), Nathan Stewart-Jarrett (“Misfits”) en Catherine Schell (“On Her Majesty’s Secret Service”) versterken de cast. Eerder werd al duidelijk dat Claes Bang, Youssef Kerkour en Clive Russell tot de cast horen.

The Mechanism is terug voor tweede seizoen

The Mechanism keert zeer binnenkort terug voor een tweede seizoen bij Netflix. De streamingdienst heeft een officiële trailer van de reeks over een groot corruptieschandaal naar buiten gebracht. Ook is de releasedatum van 10 mei naar buiten gebracht.

Lees alles over The Mechanism

Trailer The Society

Dat was niet de enige trailer die verschenen is. Ook de nieuwe angstaanjagende tienerserie The Society heeft zijn officiële trailer gekregen. Ook die serie verschijnt op 10 mei en wordt hier en daar al wat vergeleken met Lord of the Files, The Leftovers en The 100.

Het nieuwe aanbod van maandag:

Titel Genre Jaar IMDb
Organize İşler: Sazan Sarmalı Crime 2019 6.0

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?