Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix koopt rechten voor The Starling en werkt met Train to Busan-maker

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van een nieuwe film met Melissa McCarthy in de hoofdol. De film is afkomstig van Ted Melfi. Daarnaast gaat de streamingdienst een samenwerking aan met de Train to Busan-maker.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix werkt samen met Train to Busan-regisseur

Netflix is een samenwerking aangegeven met Yeon Sang-ho voor een nieuwe serieproject. De regisseur gaat voor Netflix aan de slag met de webtoon Hellbound. Momenteel is dat een fantasiethriller die te zien is op Naver. We worden daarin meegenomen naar een wereld waarin bovennatuurlijke wezens uit het niets verschijnen om een definitief oordeel over mensen te vellen en hen naar de hel of hemel te sturen volgens hun daden.

Netflix koopt rechten aan van The Starling

Netflix heeft de rechten aangekocht voor een gloednieuwe film met Melissa McCarthy in de hoofdrol. Daarvoor is naar verluidt zo’n twintig miljoen Amerikaanse dollar neergeteld. In de film volgen we Lilly, een rouwende vrouw die problemen ondervindt in haar huwelijk. Ze probeert haar emotionele pijn een plekje te geven door meer in de tuin bezig te gaan, maar daar wordt ze aangevallen door een spreeuw. Ze moet leren omgaan met de vogel.

Orange is the New Black-makers aan de slag met Social Distance

Netflix heeft aangekondigd dat het creatieve team achter Orange is the New Black aan de slag gaat met een nieuwe serie rondom ‘social distancing’. De nieuwe serie is geïnspireerd door de coronacrisis en gaat Social Distance heten. Het wordt een anthologieserie met in iedere aflevering een nieuw verhaal.

Lees alles over Social Distance

Borgen nieuw leven ingeblazen door Netflix met vierde seizoen

De Deense politieke serie Borgen krijgt een vervolg. De drie seizoenen waren een grote hit, waarop de reeks in 2013 stopte. Nu heeft Netflix de rechten opgekocht en zal een vierde seizoen laten maken. Deze komt in 2022 op de streamingdienst.

Lees alles over Borgen

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Nadiya’s Time to Eat (1 seizoen) Reality 2020
Extracurricular (1 seizoen) Drama 2020
Summertime (1 seizoen) Drama 2020
Ricos de Amor Romance 2020
A Secret Love Docu 2020
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?