Netflix Daily

Netflix Daily: The Duchess na één seizoen gecanceld, interactieve kaart Shadow and Bone

The Duchess houdt het na één seizoen voor gezien op Netflix. De serie van Katherine Ryan is niet verder gekomen dan zes afleveringen. Ondertussen heeft Netflix een interactieve kaart gelanceerd van Shadow and Bone.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Katherine Ryan’s The Duchess nu al gecanceld

The Duchess is al na één seizoen geannuleerd. De komedie van Katherine Ryan heeft slechts zes afleveringen gekregen. De serie werd in september 2020 uitgebracht, maar nu is duidelijk dat er geen tweede seizoen zal komen. In The Duchess draait het om de alleenstaande moeder Katherine die balans zoekt tussen haar carrière, haar tienerdochter en haar relatie met haar vriend. En ze overweegt om zwanger te worden van haar ex.

Netflix lanceert interactieve kaart Shadow and Bone

Netflix heeft een interactieve kaart gelanceerd voor Shadow and Bone. De kaart geeft een handig kijkje in de grote fictieve wereld van Leigh Bardugo. De kaart laat onder meer zien welke landen allemaal nog verkend kunnen worden. Seizoen 1 staat sinds afgelopen vrijdag online op Netflix.

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in april

April lijkt een tussenmaand te zijn geweest op Netflix. Exact een jaar nadat alle opnames stil kwamen te liggen lijkt de streamingdienst daar toch de hinder van te ondervinden. Gelukkig komt daar in mei alweer ruimschoots verandering in.

Stem op de beste titels

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 17

De koppositie in de lijst van meeste populaire titels op Netflix is van eigenaar verwisseld. The Serpent heeft na een aantal weken afstand moeten nemen van de hoogste plaats en deze moeten overdragen aan de fantasy-serie Shadow and Bone.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Things Heard & Seen Crime 2021 2021-04-29
Yasuke (1 seizoen) Anime 2021 2021-04-29
Shazam! Actie 2019 7.0 2021-04-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?