Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe opname-locatie voor Stranger Things en Ozark?

Eleven Stranger Things seizoen 3

De gasten voor het nieuwe seizoen van My Next Guest Needs No Introduction van David Letterman zijn bekend. Daarnaast moeten series als Stranger Things en Ozark mogelijk op zoek naar een nieuwe opname-locatie. Ook is meer bekend over de toekomst van Clarke in The 100.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Gasten voor nieuwe seizoen My Next Guest Needs No Introduction bekend

De gasten voor het tweede seizoen van My Next Guest Needs No Introduction van David Letterman zijn bekend. De presentator krijgt Ellen Degeneres, Tiffany Haddish, Lewis Hamilton, Melinda Gates en Kanye West op bezoek. In de serie komen we meer te weten over de beroemdheden door middel van diepgaande interviews.

Netflix mogelijk weg uit Georgia na omstreden abortuswet

Netflix overweegt de productie van series die in Georgia worden opgenomen te verplaatsen. De staat heeft een omstreden abortuswetsvoorstel aangenomen waarbij abortus strafbaar wordt vanaf het moment dat de hartslag van de foetus te horen is. Mocht de wet echt worden aangenomen, dan wil Netflix weg uit Georgia. Dat heeft gevolgen voor series als Stranger Things, Ozark en Insatiable die allen worden opgenomen in die staat.

Eliza Taylor praat over toekomst Clarke in The 100

Kijkers van The 100 hebben in de meest recente aflevering van de serie misschien wel het einde gezien van een hoofdpersoon. Russell besloot het lichaam van Clarke te gebruiken om zijn dochter Josephine weer tot leven te brengen. In een uitgebreid interview met TV Guide spreekt Elizabeth Taylor zich uit over de toekomst van haar personage. “p dit moment is Clarke, hoe je het ook wendt of keert, dood. Of ze haar nu terug kunnen brengen of niet, is de vraag”, laat ze onder meer weten.

Lees: Alles over de toekomst van Clarke in The 100

Suits seizoen 7 over anderhalve maand op Netflix

Het zevende seizoen van Suits is onderweg naar Netflix. We hoeven nog maar anderhalve maand te wachten voordat het nieuwste seizoen bij de streamingdienst te bekijken is. Op 12 juli worden de nieuwe afleveringen van seizoen 7 toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees: Alles over Suits seizoen 7

Het nieuwe aanbod van woensdag:

Titel Genre Jaar IMDb
Storm: Letters van Vuur Familie 2017 6.3
Hans Teeuwen – Echte Rancune Stand-up 2018 6.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren