Netflix Daily

Netflix Daily: Undercover wordt een boek, trailer Over the Moon verschenen

Hugo Luijten heeft de opdracht gekregen om een boek te maken met Undercover als basis. Daarnaast is de officiële trailer verschenen van de nieuwe ambitieuze animatiefilm Over the Moon waarin een jong meisje op zoek gaat naar de legendarische maangodin.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Undercover krijgt eigen boek

De Netflix-serie Undercover krijgt een eigen boek, zo meldt 1Limburg. Hugo Luijten, schrijver en historicus, heeft de opdracht gekregen om een boek te maken met de serie als basis. Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan het boek dat zich wel moet houden aan een aantal voorwaarden. Ze mag er één persoon uit de serie in voorkomen en moet het verhaal zich afspelen in de Belgisch-Nederlandse grensregio. Daarnaast moet alles worden goedgekeurd door het productiehuis achter Undercover. Luijten heeft gekozen voor het onderwerp ‘witwassen’ voor het boek. Hij verwacht overigens niet dat zijn verhaal ooit als leidraad zal gelden voor een nieuw seizoen, al hoopt hij daar stiekem wel een beetje op.

Officiële trailer Over The Moon verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Over the Moon gelanceerd. De ambitieuze animatiefilm vertelt het verhaal van een slim, jong meisje. Ze bouwt een raket om naar de maan te gaan om iedereen te kunnen bewijzen dat de legendarische maangodin echt bestaat. Inmiddels kunnen we aan de slag met de eerste beelden. De hele film komt in de herfst naar Netflix.

Lang wachten op Lucifer seizoen 5B? Opnames pas in najaar!

Het kan nog wel eens een tijd duren voor we de tweede helft van seizoen 5 van Lucifer kunnen kijken. Het eerste deel wordt in augustus op Netflix gelanceerd, maar de opnames voor de resterende opnames laten op zich wachten.

Lees alles over Lucifer

Deze films en series komen in juli op Netflix

Juli wordt op Netflix alweer een ontzettend drukke maand. Aan het einde van juli kunnen we uitkijken naar onder meer Good Girls, Suits en Vis a Vis: El Oasis. In de eerste helft van de maand is het ook puur vuurwerk.

Lees alles over juli

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (S01E07) Sci-Fi 2020 6.5 2020-06-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?