Netflix Daily

Netflix Daily: Midsummer Night van Hjem til Jul-maker; Riverdale it’s a wrap

Het volgende project van Per Olav Sørensen wordt alweer gedraaid: Midsummer Night. Draaien doen ze niet meer bij Riverdale, want de allerlaatste opnames zijn afgerond.

Maker Hjem til Jul met nieuwe serie: Midsummer Night

Voor Per-Olav Sørensen blijven het drukke tijden. De maker brak door met Hjem til Jul en na twee seizoenen ging zijn werk over in Julestorm. Na twee producties waar de kerstdagen de focus hadden, is het jaargetij nu veranderd. Met Midsummer Night wordt er namelijk een hele zomerse serie opgenomen. Dit zal de komende periode gebeuren in Oslo, waarna de Noorse serie in 2024 wordt verwacht.

It’s a wrap: Riverdale zit erop

Het zevende seizoen is momenteel in volle gang, het einde is helaas ook al in zicht. Eind augustus wordt de allerlaatste aflevering van Riverdale verwacht en de makers hebben nu laten weten dat de opnames erop zitten. “Dankje voor het opnemen van de serie in jullie hart.”

Doc Antle uit Tiger King veroordeeld en riskeert 20 jaar cel

Doc Antle zal vermoedelijk de komende jaren in de gevangenis moeten doorbrengen. Bhagavan Antle zoals zijn volledige naam is wat te zien in Tiger King en daarnaast kreeg hij in 2021 ook zijn eigen miniserie: The Doc Antle Story.

Lees alles over Doc Antle

Nieuwe Netflix-serie van makers Game of Thrones: 3 Body Problem

Komen de namen David Benioff en D.B. Weiss je bekend voor? Hoogstwaarschijnlijk wel, want dit tweetal was verantwoordelijk voor het succes (en de tegenvallende laatste seizoenen) van Game of Thrones. Nu komen ze naar Netflix met een serie.

Lees alles over de 3 Body Problem

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (6 seizoenen + S07E13) Drama 2023 7.4 2023-06-29
The Witcher (3 seizoenen) Actie 2023 8.2 2023-06-29
Ōoku: The Inner Chambers Anime 2023 2023-06-29
Lust Stories 2 Komedie 2023 2023-06-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?